Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cropelkowe Rodzinne Radyjko

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 18.11.2012 22:49

Raul73 napisał(a):A ja już niestety muszę uciekać. :cry:

Do usłyszenia! :papa:

:papa: :papa: :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.11.2012 22:51

Witam Kasię :lol:
Zegnam Rafała :papa:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.11.2012 22:57

Janusz Bajcer napisał(a):Witam Kasię :lol:
Zegnam Rafała :papa:

...widocznie przerazil sie kuzyn moim widokiem... :wink: :lol:

..sie tak zastanawialam.. czy DJ Januszek dluzej sie nam nie zabedzie w tym Krakowie.... :smo:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.11.2012 23:00

agapi napisał(a):..sie tak zastanawialam.. czy DJ Januszek dluzej sie nam nie zabedzie w tym Krakowie.... :smo:

Jutro do pracy ... a za kilka minut do łóżka odespać wczorajszą krótką noc :smo:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.11.2012 23:05

Janusz Bajcer napisał(a):
agapi napisał(a):..sie tak zastanawialam.. czy DJ Januszek dluzej sie nam nie zabedzie w tym Krakowie.... :smo:

Jutro do pracy ... a za kilka minut do łóżka odespać wczorajszą krótką noc :smo:

..dobrze, ze to nie byl .....tydzien .. :lol:
Zatem pomacham moze ...coby DJ-a nie przetrzymywac za dlugo ... :papa: :hearts:
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 18.11.2012 23:07

Ja zatem za Kasią....dziś tylko pomacham :papa: :papa: :papa:

Dobrej nocy :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.11.2012 23:14

Jeszcze trochę Gorana :lol: i lecimy do kimania :smo:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 18.11.2012 23:40

Laku noć :papa: :papa:

Obrazek
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 19.11.2012 17:14

Witam Kochaną rodzinkę :)

Dawno mnie tu nie było ....oj dawno.
Póki co nie mam neta na nowym mieszkaniu (wynajmowanym do kóńca przyszłego roku , potem się zobaczy), pewne sprawy rodzinne itp "kureskie przypadki" sprawiły , że z moją Asią po 21 lat wyprowadziliśmy się z domu i dopiero w środę "ludek majster" ma nam podłączyć TV z VECTRY i neta od nich na nowej chałupie .....wracam wtenczas od razu do was.

Pozdrav svima :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.11.2012 17:19

Trzymajcie się :idea: i wracajcie do głośniczków odreagować przy muzyce "kureskie przypadki" :idea:
ASIULA HK
Legenda

Postnapisał(a) ASIULA HK » 19.11.2012 17:20

maniust napisał(a):Witam Kochaną rodzinkę :)

Póki co nie mam neta na nowym mieszkaniu (wynajmowanym do kóńca przyszłego roku , potem się zobaczy), pewne sprawy rodzinne itp "kureskie przypadki" sprawiły , że z moją Asią po 21 lat wyprowadziliśmy się z domu i dopiero w środę "ludek majster" ma nam podłączyć TV z VECTRY i neta od nich na nowej chałupie .....wracam wtenczas od razu do was.

To Ci pajsztet :roll:
pozdrav :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.11.2012 17:59

maniust napisał(a):Witam Kochaną rodzinkę :)

Rzeklabym nawet ,ze ..nie bylo Cie cale wieki :wink:

Zycie potrafi zaskakiwac...niby wszystko ok a potem, jak za machnieciem czarodziejskiej rozdzki, wszystko sie kielbasi.... :cry:
Podobno... we wszystkim trza upatrywac jakiegos sensu....nawet w takich...''kureskich przypadkach''... :?
Czasem jednak sie robi taki ''pasztet''( jak to trafnie okreslila Miecia), ze czlowiek jest najzwyczajniej- ''kuresko zly''..na te ''przeciwnosci''...i nijak nie idzie tego sensu dostrzec.... :(
ale....
Sroda juz tuz tuz(o ile to TA...sroda :? )

Na pocieszenie DJ Januszek moze... wygrzebie z szafy to co lubisz i swiat nabierze choc troche cieplejszych kolorow.
:smo:
maniust
Koneser

Postnapisał(a) maniust » 19.11.2012 18:57

Jeszcze coś tam limitu zostało z neta na telefonie , zatem podłączyłem tel. pod kom i net być , jednak na długo nie starczy , ale bynajmniej styknie chociaż by parę linijek zaspamować. :D
agapi napisał(a):Zycie potrafi zaskakiwac...niby wszystko ok a potem, jak za machnieciem czarodziejskiej rozdzki, wszystko sie kielbasi.... :cry:

Oj Kaśka potrafi , potrafi ......bynajmiej nigdy nie mysleliśmy , że na stare lata 8O
W sumie to doopie z tym , z jednej strony się cieszę , z drugiej ogarnia mnie smutek , ale jak powiedziała moja MAMA trza iść do przodu nie patrzeć na przeszłość i tego się trzymamy.
agapi napisał(a):nawet w takich...''kureskich przypadkach''... :?
Czasem jednak sie robi taki ''pasztet''( jak to trafnie okreslila Miecia), ze czlowiek jest najzwyczajniej- ''kuresko zly''..na te ''przeciwnosci''...i nijak nie idzie tego sensu dostrzec.... :(

Fakt ......Kaśka , te "kureskie przypadki" po prostu nie mieszczą mi się w głowie !!!!!

.......a do środy jakoś bez neta i Tv się wytrzyma....... :)
Jacek 206
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacek 206 » 19.11.2012 19:54

Mariusz trzymaj się ,
pozdrów Asię i czekamy na Was w CRR.
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 19.11.2012 20:24

Maniek - z sąsiedzkim pozdrowieniem - uszy do góry.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Cropelkowe Rodzinne Radyjko - strona 2247
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone