Janusz Bajcer napisał(a): Mirko Skoro to jej ulubiony wykonawca![]()
A ja głupia myślałam, że to dla mnie tak często Miruś leci... Ożesz, panie DJ, aleś mi oczy zamydlił

.png)
jolek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a): Mirko Skoro to jej ulubiony wykonawca![]()
A ja głupia myślałam, że to dla mnie tak często Miruś leci... Ożesz, panie DJ, aleś mi oczy zamydlił
Miruś często leci, bo DJ też lubi jego piosenki .png)
bblu napisał(a):Miecia napisał(a):maleństo.....bardzo dobrze się ma![]()
a co do zakupów......dalej głupia jestem.....muszę z moją połówką usiąść i przeanalizować co robić
Zakupy to teraz nie problem, jedno wyjście i prezent jest, pozostaje kwestia gotówki i co.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Nie nieśmiała - niezalogowana na cro.pl .... ale zarażona cro muzą , a Mirko Skoro to jej ulubiony wykonawca![]()
Miecia napisał(a):hmmmm.....właśnie.....co
.png)
Miecia napisał(a):bblu napisał(a):Miecia napisał(a):ale my oficjalne
Asiu, jak tam maleństwo się chowa![]()
Prezent na chrzciny chrzestna kupiła
maleństo.....bardzo dobrze się ma![]()
a co do zakupów......dalej głupia jestem.....muszę z moją połówką usiąść i przeanalizować co robić
.png)
Sylwetka napisał(a):
Asiu mu jakiś czas temu zamówiliśmy na allegro srebrny obrazek z Aniołem Stróżem (masa jest tego) z tyłu z grawerem (na życzenie) wszystko pięknie zapakowane.
.png)
Miecia napisał(a):Sylwetka napisał(a):
Asiu mu jakiś czas temu zamówiliśmy na allegro srebrny obrazek z Aniołem Stróżem (masa jest tego) z tyłu z grawerem (na życzenie) wszystko pięknie zapakowane.
oooo......zacznę poszukiwania....chyba, że pamiętasz albo masz namiary. to na krzynkę plisssss
.png)
ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Weź jeszcze jedna połowkę będzie sie raźniej dumało(tylko 12-tki nie ruszaj)
Zajcu.....aż szkoda, że mnie nie będzie w sobotę....zaraz bym Ci te słuchy oberwała![]()
![]()
Do kończ listopada jestem pod ochroną
.png)
Sylwetka napisał(a):Miecia napisał(a):Sylwetka napisał(a):
oooo......zacznę poszukiwania....chyba, że pamiętasz albo masz namiary. to na krzynkę plisssss
Poszukam i prześlę