Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cropelkowe Rodzinne Radyjko

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.08.2012 22:07

maniust napisał(a):Biorę Cro muzę ze sobą to nie wiem czy będzie okazja posłuchać :D
Asiu jeszcze 2 dni do pracy , wolne , 2 dni do pracy.....i............wolność ........ i Tureckie sunce :D
(jesooos jak ja się nie mogę doczekać :evil:

O, to już jednak blisko, myślałem ze to po koniec sierpnia jedziesz :lol:
W takim razie dostaniesz mieszankę chorwacko - turecką :wink: :wink:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 12.08.2012 22:10

bblu napisał(a):
Miecia napisał(a):
udało mi się tylko 3 dni jeszcze uskubać......ale co to za wolne.......latanie przy zmianie auta :wink:

Pochwal się Asiu czym teraz będziesz jeździć :?:

eee.....to nic nadzwyczajnego.....żaden tam luks torpeda samochód.....tyle, że nowszy......
taka se tam Kia :oops:
ze starym trza uciekać......wprawdzie się nie psuł czy coś, ale........rocznik......i jakoś tak wyszło :oops:
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 12.08.2012 22:14

Miecia napisał(a):eee.....to nic nadzwyczajnego.....żaden tam luks torpeda samochód.....tyle, że nowszy......
taka se tam Kia :oops:
ze starym trza uciekać......wprawdzie się nie psuł czy coś, ale........rocznik......i jakoś tak wyszło :oops:

No to gratulacje, na pewno uciecha zmienić na coś nowszego. :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 12.08.2012 22:15

Janusz Bajcer napisał(a):O, to już jednak blisko, myślałem ze to po koniec sierpnia jedziesz :lol:

20 sierpień 20:30 wylot z GD z między lądowaniem w Krakowie .....21 sierpnia witam Tureckie sunce :)
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 12.08.2012 22:16

Hvala DJ :!: :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 12.08.2012 22:16

bblu napisał(a):taka se tam Kia :oops:

No to gratulacje, na pewno uciecha zmienić na coś nowszego. :D
.....zawsze to nowsza zabawka dla męża :lol:
Ostatnio edytowano 12.08.2012 22:18 przez maniust, łącznie edytowano 1 raz
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 12.08.2012 22:18

Hmmm.....najgorze jest to, że zawsze się boję nowego auta :? ......
zawsze się boję, że w coś wyrżnę :lol: ......chociaż jeszcze mi się to nie zdarzyło, ale........

a co do nowszej zabawki......to raczej moja :wink:
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 12.08.2012 22:24

Miecia napisał(a):Hmmm.....najgorze jest to, że zawsze się boję nowego auta :? ......
zawsze się boję, że w coś wyrżnę :lol: ......chociaż jeszcze mi się to nie zdarzyło, ale........

a co do nowszej zabawki......to raczej moja :wink:

A mężowi to chyba zostawiłaś motor :?:
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 12.08.2012 22:29

bblu napisał(a):A mężowi to chyba zostawiłaś motor :?:

Motor.......chyba też pójdzie pod młotek :lol:
Na razie......jest też zamysł o zmianie......zobaczymy........
Poza tym jemu musi wystarczyć auto w weekendy (czasami) :wink: i nasza "kochana" kolej :lol:
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 12.08.2012 22:34

Miecia napisał(a):Poza tym jemu musi wystarczyć auto w weekendy (czasami) :wink: i nasza "kochana" kolej :lol:

Jak mu tak wygodnie, to dla Ciebie lepiej, też bym tak chciała mieć autko tylko dla swojej dyspozycji, no ale niestety, my musimy się dzielić :cry:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 12.08.2012 22:37

bblu napisał(a):też bym tak chciała mieć autko tylko dla swojej dyspozycji, no ale niestety, my musimy się dzielić :cry:
Jak to fajnie , że ja się nie muszę z nikim dzielić :D ...... bo moja Pani to i rowerem kolizję zrobi , a co dopiero autem 8O ..na szczęście nie ma "prawa do jazdy" :D
ASIULA HK
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASIULA HK » 12.08.2012 22:39

No to Ci Bożenko współczuję.....ja bez auta jak bez ręki :lol:
A Ty sie Mariusz na razie ciesz......skąd wiesz, że Twoja Asia nie wpadnie na pomysł zrobienia prawka :wink: :lol:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 12.08.2012 22:41

Miecia napisał(a):A Ty sie Mariusz na razie ciesz......skąd wiesz, że Twoja Asia nie wpadnie na pomysł zrobienia prawka :wink: :lol:
Nie ma takiej opcji....

Sama moja Asia twierdzi że się nie nadaje ,........ i jak ją znam to ma w tym rację .... więc jak pisałem wyżej...... :lol:
bblu
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bblu » 12.08.2012 22:42

maniust napisał(a):
bblu napisał(a):też bym tak chciała mieć autko tylko dla swojej dyspozycji, no ale niestety, my musimy się dzielić :cry:
Jak to fajnie , że ja się nie muszę z nikim dzielić :D ...... bo moja Pani to i rowerem kolizję zrobi , a co dopiero autem 8O ..na szczęście nie ma "prawa do jazdy" :D

A może będzie taka konieczność, że się zdecyduje na prawko i wtedy zmieni Cię w drodze do CRO, bo macie dużo, dużo dalej, niż my z południa.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.08.2012 22:45

Jedną piosenkę z Festiwalu na bis zaśpiewa Boris Krivec :idea: a potem jeszcze trzy inne - debiut w CRR :lol: :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Cropelkowe Rodzinne Radyjko - strona 1922
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone