bblu napisał(a):To ja poproszę Oliverka D.* 2 w duetach wg uznania DJ.
Wybrałem
z Vanna - Kljuc zivota
z Davorem Radolfi - Ljubav je tvoja kao vino
.png)
bblu napisał(a):To ja poproszę Oliverka D.* 2 w duetach wg uznania DJ.
.png)
maniust napisał(a):Czołem maniacy CRR
Trzeci witający od razu podaje ........
Mladen Grdovic - Neka Svira Mandolina
.png)
.png)
Sylwetka napisał(a):Witam wieczorkiem Rodzinkę![]()
Niestety tylko się przywitam bo lapek po powrocie z Cro musiał zostac oddany do..... naprawy, zepsul się kabel go ładujący i wejście cóż nie mam ostatnio szczęścia do tych urządzeń![]()
Pozdrawiam Sylwia
.png)
Sylwetka napisał(a):Witam wieczorkiem Rodzinkę![]()
Niestety tylko się przywitam bo lapek po powrocie z Cro musiał zostac oddany do..... naprawy, zepsul się kabel go ładujący i wejście cóż nie mam ostatnio szczęścia do tych urządzeń![]()
Pozdrawiam Sylwia
.png)
bblu napisał(a):Sylwetka napisał(a):Witam wieczorkiem Rodzinkę![]()
Pozdrawiam Sylwia
Witamy kuzynkę serdecznie, wypoczętą, na pewno pełną wrażeń i wspomnień.![]()
.png)
Sylwetka napisał(a):Szkoda bylo wracać, troszkę za krótki ten wypoczynek tydzień na miejscu to zdecydowanie za małonie cały przedwyjazdowy plan udało się zrealizować, ale już teraz wiem napewno, że wrócę na Peljesač
.png)
Miecia napisał(a):Sylwetka napisał(a):Witam wieczorkiem Rodzinkę![]()
Pozdrawiam Sylwia
Szkoda
.png)
bblu napisał(a):A w jakiej miejscowości byłaś i co Cię tam tak zachwyciło
.png)
Miecia napisał(a):Sylwio......a jak już ten lapek będzie, to wrzucisz jakąś relację
.png)
bblu napisał(a):i znowu trzeba czekać do następnego wyjazdu.