Maciek1956 napisał(a):Popijam szampana z żoną, za naszą 31 rocznicę, Radyjko właściwą atmosferę nadaje
Trzy piosenki dla Jubilatów
i "sampanski poljubac"
.png)
Maciek1956 napisał(a):Popijam szampana z żoną, za naszą 31 rocznicę, Radyjko właściwą atmosferę nadaje
.png)
.png)
Maciek1956 napisał(a):Przy tym co teraz grasz, życia nie mam, tańce ...
Całe szczęście, że czasami trafiają się jakieś rocznice i wspaniałe Radyjko poprawia humor, przeżyć kryzys pomagają
.png)
agapi napisał(a):Dzien dobry calusienkiej Rodzince!
Chcialam tylko napisac,ze bardzo mi brakuje tych nocek spedzanych z Wami i...rzecz oczywista grania DJ Januszka.
.png)
agapi napisał(a):Dzien dobry calusienkiej Rodzince!
Chcialam tylko napisac,ze bardzo mi brakuje tych nocek spedzanych z Wami i...rzecz oczywista grania DJ Januszka.
Dzisiaj wpadlam na troszke dluzej i moge napisac szybciutenko pare slow.
Zanim popedze po moje dziecko najmlodsze mam....20 minutek:)...potem juz niestety zas...bez mozliwosci sluchania, poniewaz faktycznie w nowej chalupce netu nie mam.
Do 10-ego mamy klucze od starego mieszkanka a potem....bede uziemiona juz calkiem:(
(internet zapewne dopiero podlacza nam za dwa tygodnie)
Sciskam Was wszytskich baaaardzo goraco a tym, ktorzy juz niebawem pognaja do Croati (albo juz tam sa)zycze udanego wypoczynku i naladowania akumulatorkow aby zas, do nastepnego razu, starczylo.
Trzymajcie sie cieplutko i......jak z tesknoty za Wami nie umre... to pojawie sie zapewne....niebawem:)
.png)
.png)