Jacek 206 napisał(a):Witam Rodzinkę, jeszcze 3 dni i Was opuszczęposłucham glazbę na żywo
Jako trzeci na serwerze
.png)
Jacek 206 napisał(a):Witam Rodzinkę, jeszcze 3 dni i Was opuszczęposłucham glazbę na żywo
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Sylwetka napisał(a):ja dziś jeśli mogę to poproszę DJ -ka o wybór, jakaś taka nie przygotowana jestem![]()
W takim razie wybieram drugie i pierwsze miejsce na Split 2012 (Jelena Rozga i Tomislav Bralic) oraz jedną piosenkę Prljavo kazaliste
.png)
bblu napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Witam Rodzinkę, jeszcze 3 dni i Was opuszczęposłucham glazbę na żywo
Takim to dobrze, a jaki kierunek
.png)
bblu napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Witam Rodzinkę, jeszcze 3 dni i Was opuszczęposłucham glazbę na żywo
Janusz Bajcer napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Witam Rodzinkę, jeszcze 3 dni i Was opuszczęposłucham glazbę na żywo
Jako trzeci na serwerzemożesz podać jedną piosenkę
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bblu napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Witam Rodzinkę, jeszcze 3 dni i Was opuszczęposłucham glazbę na żywo
Ja Was opuszczę też za trzy dni, kierunek będzie w podany w dwóch piosenkach![]()
![]()
.png)
bblu napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ja Was opuszczę też za trzy dni, kierunek będzie w podany w dwóch piosenkach![]()
![]()
Będę nasłuchiwać
.png)
bblu napisał(a):Hvala DJ
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bblu napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Ja Was opuszczę też za trzy dni, kierunek będzie w podany w dwóch piosenkach![]()
![]()
Będę nasłuchiwać
Nasłuchuj po "Ale, ale"![]()
![]()
.png)
Wakacje wakacjami ale rano trzeba wstać .png)
bblu napisał(a):To dwie miejscowości na T: Tribunj i Trogir![]()
Dalmacja jest piękna, ma swój urok, ale Kvarner też magiczny
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bblu napisał(a):To dwie miejscowości na T: Tribunj i Trogir![]()
Dalmacja jest piękna, ma swój urok, ale Kvarner też magiczny
Tak jest - pierwszy tydzień Tribunj drugi Trogir na Ciovo![]()
![]()
Dalmacja jest piękna i dlatego sporo piosenek o tym regionie![]()
Kvarner też na swoje miejsce w piosenkach, bo tak jak Istria - wart grzechu