Raul73 napisał(a):U mnie już za 2 tygodnie![]()
piotrf napisał(a):No to GRATKI Kasiu![]()
Swoją drogą wiele się tam zmieniło od czasu mojego tam pobytu . . . stały kontrakt - równał się dowolny ( niemal ) kredyt na mieszkanie , czy dom
Raul73 napisał(a):agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):U mnie już za 2 tygodnie![]()
a gdzie zamierzasz ''uderzyc ''???
Tym razem Baska na Krku.
A Ty?
.png)
agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):U mnie już za 2 tygodnie![]()
Tym razem Baska na Krku.
A Ty?
Orebic..i chyba po raz ostatni Chorwacja....przyszly rok.....Grecja:) albo....nic:)
.png)
Raul73 napisał(a):agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):U mnie już za 2 tygodnie![]()
Tym razem Baska na Krku.
A Ty?
Orebic..i chyba po raz ostatni Chorwacja....przyszly rok.....Grecja:) albo....nic:)
Ja na przyszły rok też z powodów finansowych planuję przerwę w wyjazdach do Chorwacji - ale tylko na rok. A jak będzie potem - się okaże! Właśnie w takich odległych planach na 2014 r. mam Orebić (lub okolice Dubrovnika). Liczę na Twoją relację po powrocie!
.png)
agapi napisał(a):
Jak nie masz wysokich dochodow albo duzego( depozytu....jest to....marzenie....
My staralismy sie o pozyczke od Rzadu jako ''kupujacy po raz pierwszy''ale nas...odrzucili:
Janusz Bajcer napisał(a):Kto jeszcze słucha - jedna piosenka należy się do jastuka![]()
piotrf napisał(a):agapi napisał(a):
Jak nie masz wysokich dochodow albo duzego( depozytu....jest to....marzenie....
My staralismy sie o pozyczke od Rzadu jako ''kupujacy po raz pierwszy''ale nas...odrzucili:
Kontrakt stały ?
Czy któreś z Was jest "self employed" z stałym wpływem ?
Może warto zmienić agencję ? Są " doradcy " raczkujący . . .![]()
Ważne , ze się udało i z tego bardzo się cieszę![]()
Powodzenia
.png)
agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kto jeszcze słucha - jedna piosenka należy się do jastuka![]()
...a moze by tak.......![]()
![]()
![]()
Dziekuje Januszku!