To może Karpowicz Family - ChorwacjaJanusz Bajcer napisał(a):Witam konobaraczekam na jedną piosenkę
.png)
agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):bblu napisał(a):ZAJEC napisał(a):Witam Rodzinke w ten deszczowy niedzielny wieczór
Walizki spakowane![]()
Odliczam juz godziny -15
a nie zabralby mnie kuzyn Zbyszek ze soba.....?!...tak jakos ciezko dotrwac do tego konca lipca...
ZAJEC napisał(a):agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):bblu napisał(a):ZAJEC napisał(a):Witam Rodzinke w ten deszczowy niedzielny wieczór
Walizki spakowane![]()
Odliczam juz godziny -15
a nie zabralby mnie kuzyn Zbyszek ze soba.....?!...tak jakos ciezko dotrwac do tego konca lipca...
Pewnie ,że zabrałbym ale Asia pewnie zazdrosna będzie a miejsca w aucie już nie bedzie
.png)
.png)
agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):bblu napisał(a):ZAJEC napisał(a):Witam Rodzinke w ten deszczowy niedzielny wieczór
Walizki spakowane![]()
Odliczam juz godziny -15
Pewnie ,że zabrałbym ale Asia pewnie zazdrosna będzie a miejsca w aucie już nie bedzie
Kuzyn chyba wszystkie gwiazdeczki zabiera...skoro miejsca nie bedzie:)![]()
.png)
Miecia napisał(a):to ja proponuję
Zdravko Čolić - E draga draga
.png)
agapi napisał(a):DJ Januszku ja bym pozostala wierna Kazaliste,jak pozwolisz...![]()
Piosenki wedlug Twojego uznania
.png)
ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Miecia napisał(a):to ja proponuję
Zdravko Čolić - E draga draga
Jako zamiennik "Bembasa"
oki doki![]()
oki doki koko spoko rutu tutu pęczek drutu tu sie sprzedaje tu się kupuje ojej ale mi sie rymuje
.png)
maniust napisał(a):To może Karpowicz Family - ChorwacjaJanusz Bajcer napisał(a):Witam konobaraczekam na jedną piosenkę