Jareksz napisał(a):To ja poproszę piosenkę z płyty, którą zaczną sprzedawać w piątek w Zagrzebiu - Iza mojih prozora.
Nema problema
.png)
Jareksz napisał(a):To ja poproszę piosenkę z płyty, którą zaczną sprzedawać w piątek w Zagrzebiu - Iza mojih prozora.
ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Wolę z Koniakowa
koronki![]()
![]()
![]()
takie heklowane
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Wolę z Koniakowa
koronki![]()
![]()
![]()
takie heklowane
moze mi kuzyn uscislic co znaczy....heklowane..![]()
robione szydełkiem
.png)
agapi napisał(a):Miecia napisał(a):agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Wolę z Koniakowa
koronki![]()
![]()
![]()
takie heklowane
robione szydełkiem
aaa....ok ...nigdy nie slyszalam i dlatego pytam
.png)
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Wolę z Koniakowa
koronki![]()
![]()
![]()
takie heklowane
robione szydełkiem
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia napisał(a):agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Wolę z Koniakowa
koronki![]()
![]()
![]()
takie heklowane
robione szydełkiem
aaa....ok ...nigdy nie slyszalam i dlatego pytam
ja to znam bo ciotka i kuzynka heklują
.png)
agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Wolę z Koniakowa
koronki![]()
![]()
![]()
takie heklowane
.png)
Jareksz napisał(a):Miecia napisał(a):agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Wolę z Koniakowa
koronki![]()
![]()
![]()
takie heklowane
robione szydełkiem
a co to szydełko? ( to takie młode???? bo stare wyszło z worka...)
ZAJEC napisał(a):agapi napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Wolę z Koniakowa
koronki![]()
![]()
![]()
takie heklowane
Mogę ,ale przydługie troche bedzie w formie dowcipu:
Spotykaja sie dwie ślaskie dziewczyny i jedna do drugiej mowi ,powiedz mi jak ty Ty to robisz że po pieciu latach małżenstwa ja mam piecioro dzieci a Ty jedno.Jakto jak zabezpieczam sie prezerwatywami,a co to jest pyta ta wielodzietna ,to take gumki odpowiada kolezanka kupujesz je w kiosku lub aptece zakladasz mezowi na ptaka przed stosunkiem i po problemie.Spotykaja sie po roku a ta wielodzietna ponownie w ciąży,kolezanka pyta nie uzywalas ,uzywałam ale wkiosku i aptece nie bylo wiec mu to wyheklowala(zrobiłam na szydełku)