.png)
ebolec napisał(a):Przepraszam za może infantylne pytanie, ale dlaczego M.Skoro płacze podczas wykonywania utworu "Sude mi"- przynajmniej dostrzegłem to na jednym z filmików dostępnych na youtubie. Czy jego łzy mają coś wspólnego (są wynikiem) wykonywanej piosenki? Z góry dziękuję za odpowiedź
.png)
ZAJEC napisał(a):Ciekawie sie zapowiada będzie co nagrywać,cały ubiegłoroczny mam
.png)
agapi napisał(a):Witam Rodzinke i drogie solenizantki!
Dla Asiow.... wszystkiego co zycie ma najlepsze .Niech Dobre Janioly opatulaja Was plaszczem milosci i zdrowia w kazdy dzien.
Aby nawet najmniejsze rzeczy tego swiata potrafily sprawiac radosc .
Abyscie w kazdy dzien potrafily patrzyc na swiat przez rozowe okularki z oprawkami fascynacji i zadziwienia.
Wszystkiego naj !!!:)
Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Coś Kasi nie widaćczyżby na odwyku ?
przebiera się
.png)
ZAJEC napisał(a):Coś Kasi nie widaćczyżby na odwyku ?
.png)
Sylwetka napisał(a):ZAJEC napisał(a):Ciekawie sie zapowiada będzie co nagrywać,cały ubiegłoroczny mam
Zbyszku, czy transmisja bywa może w HRT1
.png)
jolek napisał(a):ebolec napisał(a):Przepraszam za może infantylne pytanie, ale dlaczego M.Skoro płacze podczas wykonywania utworu "Sude mi"- przynajmniej dostrzegłem to na jednym z filmików dostępnych na youtubie. Czy jego łzy mają coś wspólnego (są wynikiem) wykonywanej piosenki? Z góry dziękuję za odpowiedź
To w ogóle bardzo wrażliwy człowiek. Byłam na jego koncercie na Murterze, płakał też przy piosence o majce i nie były to udawane łzy, naprawdę się wzruszył.
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Coś Kasi nie widaćczyżby na odwyku ?
przebiera się
taaaa...jakbys zgadla......a wlasciwie...juz sie rozebrala ...so spania...
toć widza....co odziana![]()
![]()
.png)
Jareksz napisał(a):jolek napisał(a):ebolec napisał(a):Przepraszam za może infantylne pytanie, ale dlaczego M.Skoro płacze podczas wykonywania utworu "Sude mi"- przynajmniej dostrzegłem to na jednym z filmików dostępnych na youtubie. Czy jego łzy mają coś wspólnego (są wynikiem) wykonywanej piosenki? Z góry dziękuję za odpowiedź
To w ogóle bardzo wrażliwy człowiek. Byłam na jego koncercie na Murterze, płakał też przy piosence o majce i nie były to udawane łzy, naprawdę się wzruszył.
Ja jeszcze dodam - głęboka treść piosenki.
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=26647#26647
Janusz Bajcer napisał(a):ZAJEC napisał(a):Coś Kasi nie widaćczyżby na odwyku ?
Podłączona do serwera od ok. 26 minutwięc słucha
![]()
Słucha też od ok. 20 minut Hrvat30
.png)
agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):ZAJEC napisał(a):Coś Kasi nie widaćczyżby na odwyku ?
Podłączona do serwera od ok. 26 minutwięc słucha
![]()
Słucha też od ok. 20 minut Hrvat30
Nic sie przed DJ-em nie ukryje.....![]()
![]()
![]()
ale piosenek dla Asiow nie mam....ani kwiatuszkow
...ani truneczku zadnego
....tak na ''krzywy ... ''przylaze-wybaczcie....