.png)
Jareksz napisał(a):Taniec na rurze to wcale nie jest wymysł naszych czasów. Na dowód przedstawiam filmik z wykopalisk
Oczywiście Zbyszek trenował od samego rana by zadowolić nasze Asie, udało mi się Go podejrzeć przez uchylone okno
Zbyszku wybacz ale nie mogłem się powstrzymać
- a tak już widzę te ochy i achy naszych kuzunek![]()
to co chłopaki lecimy na imprezę
.png)
pawelg napisał(a):Polecam melisę w termosie zabrać, trzeba mieć sporo cierpliwości....W Wawie remonty, objazdy ... masakra
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Sylwetka napisał(a):Witam Rodzinkę i Solenizantki, jeszcze raz wszystkiego naj...
Sylvia też odmieniona przyszła na imieniny![]()
.png)
.png)
.png)
Miecia napisał(a):Zbyszek, a słuchy całe po tych wygibasach![]()
.png)
pawelg napisał(a):maniust Most na Wiśle ten koło Nowego Dworu jest w remoncie, więc wahadło i jakieś 15-20 minut w plecy. Jeżeli możesz to leć przez zaporę w Dębem. Tam nic się nie działo ostatnio...
.png)
ZAJEC napisał(a):P.s.Od 1.00 śfiszę z rółką i Metaxą do fystempupu iiii sooś mi sie mglii sze wypadnę dobpsze s s rułką ale szemu już ona jest hooorrysontalna to niie fjem![]()
rółką-rułką a wsio rawno z dronżkiem
.png)
Miecia napisał(a):Zbyszek, a słuchy całe po tych wygibasach![]()
.png)
maniust napisał(a):pawelg napisał(a):maniust Most na Wiśle ten koło Nowego Dworu jest w remoncie, więc wahadło i jakieś 15-20 minut w plecy. Jeżeli możesz to leć przez zaporę w Dębem. Tam nic się nie działo ostatnio...
Nigdy Paweł nie jechałem w te strony , ale wstępnie zaplanowałem by w Mławie wyskoczyć już z 7 na Ciechanów-Pułtusk i prosto na Zegrze.