Dobry wieczór Familijo
Coś mi się o uszy obiło o jakimś kacu, Jamnica by pewnie pomogła - tylko skąd ją u nas wziąć?
.png)
agapi napisał(a):przez to ''towarzystwo''to ja zmylam garki w takim tempie,ze chyba mnie do Ginesa wpisac musza...
....tanecznym krokiem ,plasajaco posprzatalam bajzel i juz ...jestem:)
![]()
![]()
Sylwetka napisał(a):agapi napisał(a):przez to ''towarzystwo''to ja zmylam garki w takim tempie,ze chyba mnie do Ginesa wpisac musza...
![]()
![]()
To trzeba Słońcu "zmyć" głowę żeby "Krysię" zmywareczkę zakupił, i rączki się nie psują i więcej czasu... na radyjka słuchanie
.png)
rbogi napisał(a):Dobry wieczór Familijo
Coś mi się o uszy obiło o jakimś kacu, Jamnica by pewnie pomogła - tylko skąd ją u nas wziąć?
rbogi napisał(a):Dobry wieczór Familijo
.png)
rbogi napisał(a):Dla kuzynek "Róża cervena" - Klapy Sw. Juraj
a dla kuzynów coś z repertuaru MPT - wybór pozostawiam DJ-owi.
.png)
agapi napisał(a):Sylwetka napisał(a):agapi napisał(a):przez to ''towarzystwo''to ja zmylam garki w takim tempie,ze chyba mnie do Ginesa wpisac musza...
![]()
![]()
To trzeba Słońcu "zmyć" głowę żeby "Krysię" zmywareczkę zakupił, i rączki się nie psują i więcej czasu... na radyjka słuchanie
jedni maja ''Krysie'' inni maja ''Kasie''...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):Sylwetka napisał(a):agapi napisał(a):przez to ''towarzystwo''to ja zmylam garki w takim tempie,ze chyba mnie do Ginesa wpisac musza...
![]()
![]()
jedni maja ''Krysie'' inni maja ''Kasie''...
Ja mam cztery "Krysie"ile chcecie
![]()
Sylwetka napisał(a):Niestety i na mnie poraDziś rano duże problemy ze wstaniem były, więc laku noć Rodzinko
Hvala DJ -kowi za dzisiejsze piosneczki .
.png)
rbogi napisał(a):Dla kuzynek "Róża cervena" - Klapy Sw. Juraj
a dla kuzynów coś z repertuaru MPT - wybór pozostawiam DJ-owi.
.png)
agapi napisał(a):oj nie jestem pewna! ...potezna ''mieszanica''dzisiaj byla...![]()
Niektorzy juz ''popadali''![]()