.png)
agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):Witam rodzinkę. Przyłączam się do życzeń. Chociaż ktoś tu pisał, że dzisiaj jest też Dzień Geja, więc może lepiej sobie świętowanie odpuścić...![]()
Lepiej pedz do bufetu...po ...cosik ....-wszak przy pustym stole swietowac sie nie godzi...![]()
![]()
.png)
Raul73 napisał(a):agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):Witam rodzinkę. Przyłączam się do życzeń. Chociaż ktoś tu pisał, że dzisiaj jest też Dzień Geja, więc może lepiej sobie świętowanie odpuścić...![]()
Lepiej pedz do bufetu...po ...cosik ....-wszak przy pustym stole swietowac sie nie godzi...![]()
![]()
Znów do bufetu?? A do sąsiada nie mogę?
.png)
agapi napisał(a):..a ja poprosze DJ Januszka o wybranie dwoch piosenek ,ktore by mogla zazyczyc sobie Solenizantka .
.png)
agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):Witam rodzinkę. Przyłączam się do życzeń. Chociaż ktoś tu pisał, że dzisiaj jest też Dzień Geja, więc może lepiej sobie świętowanie odpuścić...![]()
![]()
..nie no mozesz....tylko cobys sie nam nie stracil...![]()
![]()
( swoja droga...co Ty tam masz za...sasiadow?!....)
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):..a ja poprosze DJ Januszka o wybranie dwoch piosenek ,ktore by mogla zazyczyc sobie Solenizantka .
Zosia już sobie wybrała, więc możesz podać swoje
Raul73 napisał(a):agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):agapi napisał(a):Raul73 napisał(a):Witam rodzinkę. Przyłączam się do życzeń. Chociaż ktoś tu pisał, że dzisiaj jest też Dzień Geja, więc może lepiej sobie świętowanie odpuścić...![]()
![]()
..nie no mozesz....tylko cobys sie nam nie stracil...![]()
![]()
( swoja droga...co Ty tam masz za...sasiadow?!....)
Bardzo fajnych.
Sąsiad robi zwykły bimber, tylko cholernie mocny. A sąsiadka wino potrafi zrobić praktycznie ze wszystkiego - pijesz jak kompot, ale po 2-3 szklankach grawitacja się kończy![]()
Rewelacyjne wyroby!
.png)
Miecia napisał(a):coś Kuzyn Raul się nie śpieszy, to ja stawiam