ZAJEC napisał(a):Jako ,że ostanio zaniedbywałem moje gwiazdki to przoszę o:
1.Boris Novkovic-Ajsa
2.Drazen Zecic -Silvija
3.Milo Hrnic -Katarina
a to jakaś ciekawostka
.png)
bblu napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jako ,że ostanio zaniedbywałem moje gwiazdki to przoszę o:
1.Boris Novkovic-Ajsa
2.Drazen Zecic -Silvija
3.Milo Hrnic -Katarina
Ale piękna ta Twoja" gwiazdka" z avatarka.
.png)
Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jako ,że ostanio zaniedbywałem moje gwiazdki to przoszę o:
1.Boris Novkovic-Ajsa
2.Drazen Zecic -Silvija
3.Milo Hrnic -Katarina
a to jakaś ciekawostka![]()
.png)
ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jako ,że ostanio zaniedbywałem moje gwiazdki to przoszę o:
1.Boris Novkovic-Ajsa
2.Drazen Zecic -Silvija
3.Milo Hrnic -Katarina
Masz rację to jest ciekawostka astronomiczna-niejeden chciałby mieć taką drogę mleczna na własność
.png)
Slick napisał(a):poproszę coś Thompsonaniech DJ wybierze co konkretnie
.png)
ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jako ,że ostanio zaniedbywałem moje gwiazdki to przoszę o:
1.Boris Novkovic-Ajsa
2.Drazen Zecic -Silvija
3.Milo Hrnic -Katarina
Masz rację to jest ciekawostka astronomiczna-niejeden chciałby mieć taką drogę mleczna na własność
.png)
Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jako ,że ostanio zaniedbywałem moje gwiazdki to przoszę o:
1.Boris Novkovic-Ajsa
2.Drazen Zecic -Silvija
3.Milo Hrnic -Katarina
oj....nie wiem....nie jestem tego pewna![]()
.png)
ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jako ,że ostanio zaniedbywałem moje gwiazdki to przoszę o:
1.Boris Novkovic-Ajsa
2.Drazen Zecic -Silvija
3.Milo Hrnic -Katarina
Może i masz rację bo taka droga to droga w utrzymaniu jest(te ciagłe renowacje ,poprawiania i liftingi itd...)
.png)
Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Jako ,że ostanio zaniedbywałem moje gwiazdki to przoszę o:
1.Boris Novkovic-Ajsa
2.Drazen Zecic -Silvija
3.Milo Hrnic -Katarina
Może i masz rację bo taka droga to droga w utrzymaniu jest(te ciagłe renowacje ,poprawiania i liftingi itd...)
widzisz![]()
![]()
przemyślałeś sprawę
![]()
![]()