Miecia napisał(a):Raul73 napisał(a):Miecia napisał(a):
a Ty Kuzynie - Bestia![]()
wprawdzie Kasia o krajobrazach - ale wiemy, że lubisz górskie
Zawsze wstępuje we mnie bestia na widok pięknych krajobrazów górsko-dolinnych. Zwłaszcza na Alasce!
Kaśka - MAMY DRUGĄ BESTIĘ
.png)
Miecia napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Mirko Skoro pożegna nas piosenką "Rastanak" ... a Rodzinkę zapraszam do koncertu życzeń - można prosić po dwie piosenki
łoj, to daj w moim imieniu coś od siebie dla słuchających, bo ja nie dotrwam
.png)
Raul73 napisał(a):Skoro o górach mowa, to ja poproszę "Velebite suzo moja".
A jako drugą propozycję coś mocnego do rozgrzewki na mroźne klimaty Alaski :Miran Rudan - 100 000 let (dawno nie słyszane w CRR)
Janusz Bajcer napisał(a):Mirko Skoro pożegna nas piosenką "Rastanak" ... a Rodzinkę zapraszam do koncertu życzeń - można prosić po dwie piosenki
.png)
Raul73 napisał(a):Skoro o górach mowa, to ja poproszę "Velebite suzo moja".
A jako drugą propozycję coś mocnego do rozgrzewki na mroźne klimaty Alaski :Miran Rudan - 100 000 let (dawno nie słyszane w CRR)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Raul73 napisał(a):Skoro o górach mowa, to ja poproszę "Velebite suzo moja".
Velebit i 100 000 let już odszukane i dodane
Miecia napisał(a):Raul73 napisał(a):Skoro o górach mowa, to ja poproszę "Velebite suzo moja".
Kuzyn Raul szaleje - a ja powoli do jastuka zaczynam się przytulać![]()
![]()
.png)
Miecia napisał(a):o rany, to tylko dwie ZAJCOWE gwiazdki zostały![]()