ZAJEC napisał(a):Jeśli można podawać to ja poprosze o jakieś dwa covery w/g uznania DJ-a
OK, coś wybiorę - jak wysiądę z "Karocy"
.png)
ZAJEC napisał(a):Jeśli można podawać to ja poprosze o jakieś dwa covery w/g uznania DJ-a
Janusz Bajcer napisał(a):ZAJEC napisał(a):agapi napisał(a):Jedni sie zegnaja..a drudzy moga sie dopiero ..przywitac:)
Witajcie moi mili:)
Witaj Kasiu ,dzisiaj nie potańczysz sobie z Januszem bo siedzi z Tereską na kolanach ,z szafy ją wydobył:lol:
Koko spokoTereska wróciła do szafy - teraz siedzę z Jasną
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):
..moze przyjdzie taka noc....cudowna noc, kiedy nic nie bedzie Cie wymiatac i ...poszalejemy z naszymi Kuzynami ...razem...![]()
hm.... najszybciej to nam.....kuzynów wymiata
.png)
agapi napisał(a):a ja: Miroslav Škoro & Thompson - Sude mi
Miecia napisał(a):wiesz Kasiu, dobrze napisane ... tylko jak.....
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):a ja: Miroslav Škoro & Thompson - Sude mi
Po raz drugi tego wieczoru![]()
![]()
.png)
bracik001 napisał(a):To ja poproszę... Blondyny.Dawno nie było
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia napisał(a):wiesz Kasiu, dobrze napisane ... tylko jak.....
...a moze cos z Grecji....-tance na stole ...tluczenie talerzy...porzadny ''liskacz''...myslisz ,ze by ...pomoglo....![]()
oooooooo...... podoba mi się tłuczenie szkła![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
agapi napisał(a):Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia napisał(a):wiesz Kasiu, dobrze napisane ... tylko jak.....
...a moze cos z Grecji....-tance na stole ...tluczenie talerzy...porzadny ''liskacz''...myslisz ,ze by ...pomoglo....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tylko jeden problem z tym...szklem....Kto to pozniej ...posprzata...![]()
![]()
.png)
agapi napisał(a):Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia napisał(a):wiesz Kasiu, dobrze napisane ... tylko jak.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia napisał(a):agapi napisał(a):Miecia napisał(a):wiesz Kasiu, dobrze napisane ... tylko jak.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no przeca..... nie my![]()
![]()