.png)
Pasjonat Chorwacji napisał(a):I jestem dość monotematyczny, ale jeśli Bijelo Dugme nie ma to może Goran Bregovic z czymś może się pojawić?
.png)
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Dzięki za Ruzica si bila!!!!
To przecież jest w wykonaniu Bijelo Dugme!!!!!
Jestem przeszczęśliwy!
Ruzica si bila ... była w wykonaniu Alena Islamovicaa Lipe cvatu śpiewa TIFA
Ta wersja Lipe cvatu - jest super!
I jestem dość monotematyczny, ale jeśli Bijelo Dugme nie ma to może Goran Bregovic z czymś może się pojawić?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):I jestem dość monotematyczny, ale jeśli Bijelo Dugme nie ma to może Goran Bregovic z czymś może się pojawić?
Niestety podobnie jak Bjelo Dugme - nie mam nic Gorana Bregovica.
Akurat trafiasz w nie moje klimaty muzyczne.
.png)
ZAJEC napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):Dzięki za Ruzica si bila!!!!
To przecież jest w wykonaniu Bijelo Dugme!!!!!
Jestem przeszczęśliwy!
Ruzica si bila ... była w wykonaniu Alena Islamovicaa Lipe cvatu śpiewa TIFA
Ta wersja Lipe cvatu - jest super!
I jestem dość monotematyczny, ale jeśli Bijelo Dugme nie ma to może Goran Bregovic z czymś może się pojawić?
Jacku Janusz nie gromadzi serbskich wykonawców
.png)
Pasjonat Chorwacji napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Pasjonat Chorwacji napisał(a):I jestem dość monotematyczny, ale jeśli Bijelo Dugme nie ma to może Goran Bregovic z czymś może się pojawić?
Niestety podobnie jak Bjelo Dugme - nie mam nic Gorana Bregovica.
Akurat trafiasz w nie moje klimaty muzyczne.
No widzisz, a muzyki jaką prezentujesz ja się dopiero "uczę", zatem chętnie posłucham czegoś co Ty Januszu zaproponujesz dla początkującego słuchacza
.png)
.png)
Miecia napisał(a):ZAJEC napisał(a):Asiu nie teraz to kiedy indziej co sie odwlecze to nie uciecze na zlotach tez słuchamy muzyki
Się domyślam, tylko zależy gdzie i kiedy - mam trochę zawiązany czas na węzel gordyjski