bracik001 napisał(a):ZAJEC napisał(a):onka37 Zapraszamy na spotkanie z muzyczka do T.G.
Na II Tarnogórskie ...![]()
Tak Ojcze Chrzestny
.png)
onka37 napisał(a):Widziałam coś w tym temacie ,ale ja taka nieśmiała a Wy wszyscy się znacie....
.png)
onka37 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):onka37 napisał(a):Jak można słuchać radia?
Witam - linki podajemy na GG lub na e-maila
mogę tu podać maila?
.png)
jolek napisał(a):[podałaś swój adres mailowy przy rejestracji? To zaraz nasz DJ Ci pośle linka do radyjkaPrawda, Januszku?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):onka37 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):onka37 napisał(a):Jak można słuchać radia?
mogę tu podać maila?
Możesz, masz też maila w moim profilu, więc napisz prośbę o linki do winampa lub windows media player.
.png)
onka37 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):onka37 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):onka37 napisał(a):Jak można słuchać radia?
mogę tu podać maila?
Możesz, masz też maila w moim profilu, więc napisz prośbę o linki do winampa lub windows media player.
proszę o linki do windows media player
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):onka37 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):onka37 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):onka37 napisał(a):Jak można słuchać radia?
mogę tu podać maila?
proszę o linki do windows media player
Link wysłany, Twojego maila kasuję.
.png)
ZAJEC napisał(a):bracik001 napisał(a):ZAJEC napisał(a):bracik001 napisał(a):ZAJEC napisał(a):onka37 Zapraszamy na spotkanie z muzyczka do T.G.
Na II Tarnogórskie ...![]()
Tak Ojcze Chrzestny
To zabrzmiało jak: Don Corleone
No to masz nowego nicka i postawe też