zimniejszej wody na pełnym morzu(taką opinię gdzieś słyszałem
spokojnych miejsc, byłem na Rabie(Barbat) oraz na Pagu(Mandre),z Ciovo po 1 dniu uciekłem, bardzo proszę o pomoc cromaniaków, którzy znają te miejsca.Pozdrawiam
.png)
.png)

.png)
Hollywood napisał(a):Dzięki hrehor, jeśli pamiętasz i możesz coś więcej powiedzieć na prv o tym apartmanie 10m od morza to będę wdzięczny:peter_show@interia.pl
.png)
hrehor napisał(a):Hollywood napisał(a):Dzięki hrehor, jeśli pamiętasz i możesz coś więcej powiedzieć na prv o tym apartmanie 10m od morza to będę wdzięczny:peter_show@interia.pl
http://www.angelfire.com/va3/villa_ana-marija/
.png)
.png)
Knicz Mirosław napisał(a):Co do cen na Mali Losin to faktycznie są kosmiczne.
Ostatnie dwa tygodnie czerwca w 2004r. mieszkaliśmy w miejscowości Artatore i to była jedyna miejscowość gdzie można było znaleźć coś z pominięciem "pośredniaków". Nam się trafił pan, który w latach komuny jeździł z wycieczkami do Polski jako przewodnik... dało to nam szansę na utragowanie i pobyt jak zamierzaliśmy 14 dni. W innym przypadku skończyło by się góra na 10
.png)
Witaj kolego, mieszkałem 5 minut od Artatore dokładnie w Zabodarski. Faktycznie ceny bardzo wysokie ale turystów bardzo mało, piękne plaże, Moim zdaniem jest to miejsce dla leniuchów (ja tak lubie). byłem tam 2007 lipiec i 2008 lipiec , w zasadzie nic nie zwiedzałem, tak mi było fajnie...
.png)
Knicz Mirosław napisał(a):Dotałeś do Białej Plaży w Liskach ?. Ciągle planuję powrót w tamte strony, z tęsknoty do w/w plaży i klimatu na Susaku, smaku wina z tamtejszych winnic, achpowspominać
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne