.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Też nie wyobrażam sobie iść do miasta i szukać jakiegoś obiadu w południeWcale się nie dziwię że przygotowujesz coś smacznego sama dla Rodzinki
.png)
.png)
LUKASQ napisał(a):Bywam w Słowacji służbowo i to prawda kraj momentami zalatuje ostrą dzikością...
.png)
"mchrob"]Koszulki firmowe od Vesny? Co tam na nich pisze bo nie potrafię odczytać dokładnie?
Jak następnym razem uda nam się spotkać w Cro to zamówcie też dla mnie kilka cyców
.png)
agata26061 napisał(a): Ostatnie wyjazdy są ze znajomymi, więc w zasadzie we czworo przygotowujemy posiłki. Zajmuje to mniej czasu, niż czekanie na jedzenie w knajpie
.png)
"piotrf"]Przyznaję się - byłem w Portugalii , chciałem sobie przypomnieć jak smakuje Porto w Porto
i spełniłem marzenie - mini rejs po grotach Algarve![]()
Podziwiam plażowanie na śniegu , ale wolę ciepły ( jak Bałtyk) o tej porze roku Atlantyk
![]()
![]()
Tankowanie cyca i w drogę![]()
.png)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):"mchrob"]Koszulki firmowe od Vesny? Co tam na nich pisze bo nie potrafię odczytać dokładnie?
OczywisścieJesteśmy chodzącą reklamą Jej winnicy.
Jak następnym razem uda nam się spotkać w Cro to zamówcie też dla mnie kilka cyców
Nie ma sprawy
.png)
"eXtreme"]Uwielbiam takie relacje. To jak film drogi, takie uczucie podróżowania z Wami.
Grzecznie zasiadam w trzecim rzędzie i nawet nie proszę się o jakieś zadanie na pokładzie, po prostu siądę sobie w zęzie i będę balastem
Lepiej porozglądaj się dokoła - trochę miejsc zamierzamy odwiedzić 
.png)
ZAQ_12 napisał(a):Trzeci rząd bardzo mi odpowiadaCudnie się z Tobą - Kapitańska Babo podróżuje
Witaj