Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co wybrać

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewqa_ewqa
Autostopowicz
Co wybrać

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewqa_ewqa » 19.03.2011 13:12

Witam:)
W tym roku wybieram się pierwszy raz do Chorwacji i nie wiem totalnie od czego zacząć szukać apartamentu/pokoju. Chciałabym jakies miasto gdzie życie tętni od rana do nocy :D co państwo polecą?:) Jedziemy 4 osoby na początku sierpnia:) chodzi też o to, żeby nie było dalej niz 1300 km od Polski, wiadomo koszty..
Serdecznie wszystkich pozdrawiam
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.03.2011 13:38

1300 km .....nie piszesz skąd jesteś , ale myślę że tak najbliżej i na pierwszy raz to wybrałbym na waszym miejscu Istrię.
Najbliżej , bez względu skąd jedziecie z PL.
Miejscowość , no cóż na Istrii zwiedziłem Pulę , Rovinj ,Poreć itd....i najwięcej nas zauroczył Rovinj.
To miasto tętni życiem non stop , nudzić się nie będziecie.
Jedyny minus to dużo Włochów , Niemców i Holendrów.
......ale naprawdę warto , miasteczko jest przepiękne.
Zdjęć z Rovinj na forum znajdziecie mnóstwo.

Apartamentu nie polecę . bo nie znam , jesteśmy campingowcami :)
.......ale może warto pomyśleć i rozważyć jazdę w ciemno.
Tę metodę na forum preferuje większość Cromaniaków , choć ma ona swoje plusy i minusy.

Przyjemnego urlopu :wink:
ewqa_ewqa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewqa_ewqa » 19.03.2011 14:58

Wielkopolska :) a jakieś opinie o miejscowosci Novalja na wyspie Pag?:) Jest to dokladnie 1050km od nas wiec w miare blisko:) :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 19.03.2011 15:31

ewqa_ewqa napisał(a):Wielkopolska :) a jakieś opinie o miejscowosci Novalja na wyspie Pag?:) Jest to dokladnie 1050km od nas wiec w miare blisko:) :D
Tak sobie wpisałem w wyszukiwarkę i wyskoczyła mi cała masa informacji o Novalja

Miłego lektury :wink:
ewqa_ewqa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewqa_ewqa » 19.03.2011 15:38

dzięki ;D
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.03.2011 08:35

Cześć.

Klik

Pzdr

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone