Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co wiecie o Crikvenicy?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewela9021
Odkrywca
co wiecie o Crikvenicy?

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewela9021 » 02.05.2011 17:21

Mam pytanko czy ktoś był w Crikvenicy-może jakieś zdjęcia bo nie mogę nic znależć na forum :?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2011 18:41

Witaj!

Kilka fotek znajdziesz między innymi tutaj:

forum/viewtopic.php?t=30961

Pozdrawiam! :wink:
Fatamorgana
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Fatamorgana » 02.05.2011 23:52

ewela9021 napisał(a):Mam pytanko czy ktoś był w Crikvenicy-może jakieś zdjęcia bo nie mogę nic znależć na forum :?

Bo Ci się nie chce szukać.
I tyle. :)

Osobiście napisałem kilka postów w kilku odrębnych tematach.
Nie wierzę, że to wycięli- za to wierzę, że nie chciało Ci się. :lol: :wink:

Tak konkretnie to co Ty chcesz, coś widzieć czy coś wiedzieć?
Bo nie jarzę z tego co piszesz.
Takie zdawkowe, nieprzemyślane pytania raczej zniechęcają do pisania.

Wstawienie/pokazanie kilku zdjęć ma Ci dać odpowiedź na pytanie, czy warto tam pojechać??? :roll: :?:
To za mało.
Korneliusz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Korneliusz » 15.05.2011 18:21

Witam.
Osobiście nie polecam Crikvenicy.Byłem tam z rodzinką w 2007,nasz pobyt trwał w tej miejscowości 10 dni i po 2 dniach miałem dość.Ogólnie sama miejscowość nic specjalnego,poza tym głośno,tłoczno i multum ludzi.Wieczorny spacer deptakiem przy plaży to było zawsze jak slalom między ludzmi.Na szczęście szybko znalazłem bardziej (jak dla mnie) atrakcyjne i przyjemne miejsce tj.Baśka i Stara Baśka na wyspie Krk.Jak tylko moglęm to tam spędzałem całe dni.
To jest moja opinia.
Serdecznie pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone