.png)

.png)
maciek1956 napisał(a):... nie jesteś więc osamotniony![]()
.png)
janniko napisał(a):Dziś zaskoczyła mnie i ucieszyła służba zdrowia! Nasza Służba Zdrowia.
Miałem umówioną w grudniu wizytę na 19 marca u lekarza specjalisty (NFZ). Tydzień wcześniej zadzwoniła babka z wielkimi przeprosinami, że p. doktor nie będzie i czy mógłbym przyjść np. 23? Więc dziś poszedłem bojowo nastawiony, że spędzę w poradni (w kolejce) co najmniej od 3 do 4 godzin. No i nawet już miałem przygotowany speech.. że ja płacę zdrowotne składki, a tu taki syf itp. itd. Miałem zamiar powiedzieć co o nich sądzę! O fiutach w białych fartuchach!
A tu pech i zaskok totalny!
Mało że w recepcji młodziutka śliczna panienka była przemiła, to czekałem na wizytę nie więcej niż 15 minut (nie zdążyłem nawet przeczytać 1 rozdziału książki .. wziąłem na wszelki wypadek 2 książki!). Do tego jeszcze pani doktor była b. miła i troskliwa. Bardzo szczegółowo wszystko mi wyjaśniła.
A na dobitkę okazało się, że mam b. dobre wyniki i żadnego powodu do niepokoju!
Więc po krótkotrwałym rozczarowaniu poczułem się b. fajnie.
Taki miły wiosenny prezencik do Służby Zdrowia!
..
.png)
.png)
Josko Bulic napisał(a):Dobra većer cromaniaci.Na reszcze pojeżdżilem rowerem i zmenczilem sie jak piesek.Barzo fajna jazda i jutro powturka.Naj ważnisze jest da sie odpreżilem na maksa.Pozdrawliam
.png)
.png)
longtom napisał(a):twister07 napisał(a):zima ma jeden plus.... nie ma komarów!! a dziś właśnie je widziałam było ich ponad 7już się zaczyna
A ja pierwszego motyla dzisiaj widziałem.