napisał(a) Stefek » 30.06.2005 11:10
kraqsek napisał(a):witam cie JoeF
Ja chciałbym zaplanować swoje wakacje dokładnie i z precyzją. Archiwum jak zdążyłem zobaczyć jest czasami nie aktualne (ceny kwater. ceny paliw, waluta... itd) Ja poprostu chce mieć na bieżąco informacje. Jest tu na forum masa ludzi która wróciła z chorwacji i mogłaby się podzielić informacjami. Wiem wiem że jest na forum choćby temat: "Wróciłem z Makarskiej" i mogłbym popytać ale ja nie jade tam tylko omijam. Więc zakładam własne tematy. A poza tym tylko ty się narazie doczepiłeś mnie więc nie mosisz mi wcale odpowiadać.
A poza tym ja jestem "centusiem"
Pozdrawiam
To nie tak, że tylko JoeF się Ciebie doczepił. On po prostu miał jeszcze tyle cierpliwości aby do Ciebie coś napisać. Zrozum w końcu, że co roku na to forum (głównie przed wakacjami) logują się setki nowych osób. Niech połowa z nich chce jechać pod namiot i niech połowa z "kampingowców" założy temet: "Co zabrać pod namiot?" to dostaniemy około 200 postów o tym samym
Jeśli
naprawdę chcesz się czegoś dowiedzieć to czytaj to co inni odpowiedzieli na zadane już pytania, bo 99 % odpowiedzi jakie potrzebujesz już zostało tu napisane.
Bo inaczej wygląda to mniej więcej tak:
Jaś (1 post):
Jo ziomale. To mój pierwszy post. Ile muszę jechać z Poznania na Riwierę Makarską i gdzie się najlepiej zatrzymać i po ile są kwatery i co można zwiedzić po drodze??
Małgosia (3 post):
Siema. Około 17 do 23 godzin. Lepiej jedz na kamping bo jest tańszy"
Jacek (8 post):
To i ja się podłączę. Ile się jedzie z Warszawy i którędy i gdzie lepiej do Baśki Vody czy gdzieś dalej
Itd......
(Zbieżność imion i nazw miast jest całkowicie przypadkowa. Podobieństwo do osób i zdarzeń......

)
Owocnego szukania,
zdobywania wiedzy i miłego odpoczynku