Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co lepsze? Primosten - Dolac czy Pakostane?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marsylia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marsylia » 13.04.2011 17:45

RedCro napisał(a):Mam możliwość jechać do Pakostane lub do Primosten - Dolac. Nie wiem co jest lepsze.

Primosten, ale jak nie chcesz, to nie musisz :wink:
BubblesGirl
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BubblesGirl » 19.04.2011 10:35

Byłam w Primosten-Dolac w zeszłym roku, z tego co my znaleźliśmy w Dolac są 4 bary, sklepu nie znaleźliśmy w samy Dolac, ale trochę dalej na kampingu jest market.

Droga do Primosten faktycznie trochę niebezpieczna, większość drogi da się przejść wybrzeżem, ale niestety kawałek jest ulicą, na której niestety za bezpiecznie to nie jest(Chorwaci, bynajmniej w tamtym rejonie za ostrożnie nie jeżdżą i parę razy mieliśmy stracha idąc poboczem).

Ale ogólnie Dolac na plus, jako spokojne miejsce blisko tętniącego życiem Primosten ;-)
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 22.04.2011 20:36

Primosten :roll: :D
baca1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) baca1 » 22.04.2011 20:50

Janusz Bajcer napisał(a):
RedCro napisał(a):Mam możliwość jechać do Pakostane lub do Primosten - Dolac. Nie wiem co jest lepsze. Nie lubię tłumów, ale też nie chcę, aby to była "dziura", aby wieczorem można było gdzie pochodzić, napić się piwa. Lubię nurkowanie, takie amatorskie.

Czy może ktoś pomóc w wyborze znając moje preferencje?

Pakoštane

A ja widze w avatarze ze heroj a nie zlocinac i tak 3mac
a w Pakostane jest OK
Pozdrav
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 22.04.2011 22:32

Przy moście jest ok.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Co lepsze? Primosten - Dolac czy Pakostane? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone