napisał(a) moondek » 01.03.2007 21:36
Edyta74 napisał(a):Już zamówiłam noclegi u Vedrana, opowiadał mi o Ciovo, jednak chciałam opinie od wczasowiczów. Dzięki za wiadomości. Czekam na kolejne.
Na forum było dużo na ten temat

Wpisz po prostu w wyszukiwarce Ciovo

Ja osobiście byłem na Ciovo w zeszłym roku i bardzo sobie chwaliłm wyjazd. Korki na wyspę/ z wyspy nie są takie straszne. Może ze dwa razy się naciąłem w ciągu dwóch tygodni, że chwilę trzeba było postać w korku (byłem w drugiej połowie sierpnia), a raz po prostu zostawiliśmy po drodze samochód i poszliśmy piechotą. No i musisz uważać na wąskie uliczki

Na początku (przy jeździe samochodem) miałem kilka podbramkowych sytuacji, ale po kilku dniach człowiek staje się w tej dziedzinie rutyniarzem

Sama wyspa jest urokliwa, jest kilka fajnych dzikich plaż. Dużą zaletą jest oddalony o przysłowiowy rzut beretem Trogir. Spróbuj podpytać się Madzi1981, ona jest drugą (po Vedranie) specjalistką od Ciovo (Madzia, pozdrawiam!

). Sam Vedran jest spoko gościem. Załatwia wszystko na tip top i w ciągu pobytu odwiedzi Cię, żeby sprawdzić, czy wszystko jest ok