Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jest naprawde super ,ma ktoś przepis na oliwke tą brązową do opalania i różową po opalaniu zakupiłem w Chorwacji dwie flaszki ale są na wykończeniu a lato w Polsce ma być w śierpniu ciepłe
pozdrowionka
Nowa tu jestem i grzecznie się witam A odnośnie oliwki-czy to nie jest przypadkiem jakiś wyciąg z łupin czy z samego orzecha włoskiego?Coś mi tak świta że to z orzecha bo sama prowadziłam dysputę z pewnym Chorwatem na ten temat A różowa...z czego jest ta różowa?? i na co?!hehe
matrix02 napisał(a):Jest naprawde super ,ma ktoś przepis na oliwke tą brązową do opalania i różową po opalaniu zakupiłem w Chorwacji dwie flaszki ale są na wykończeniu a lato w Polsce ma być w śierpniu ciepłe pozdrowionka
Wie kolega Matrix. Ja tam nie używam flaszek z oliwką do opalania. Jedyne co słuszne uważam to wypić z tych flaszek nie oliwy tylko wódki. Jak człowiek dziabnie to szybko zaśnie. Jak zaśnie to jest mu obojetne jak mocno praży. Wtedy się poci i ładnie na brąz opala. Byleby ktoś przewrócił mnie na drugi bok. Pozdrawiam serdecznie