.png)
.png)
.png)
Lato Zima Absolwenta napisał(a):JStąd też dzieli nas rzut kamieniem do jednej z największych osobliwości przyrodniczych Europy- Jezior Plitwickich.. Polecamy;)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Lato Zima Absolwenta napisał(a):JStąd też dzieli nas rzut kamieniem do jednej z największych osobliwości przyrodniczych Europy- Jezior Plitwickich.. Polecamy;)
Ten rzut kamieniem to ok 165 km
Lato Zima Absolwenta napisał(a):Jak głosi legenda - miasto stworzone przez bogów, jak świadczą fakty- miejsce koronacji królów - to właśnie Biograd Na Moru, czyli Biograd Nad Morzem;) Kolejne tętniące życiem miasteczko chorwackie, które kusi propozycjami rozrywkowymi i dalmacką kuchnią. Stąd też dzieli nas rzut kamieniem do najgęstszego na Morzu Śródziemnym Archipelagu Kornati i jednej z największych osobliwości przyrodniczych Europy- Jezior Plitwickich.. Polecamy;)
.png)
zebik napisał(a):Jedna z gorszych miejscowości jakie widziałem, brudna woda, miasto bez wyrazu i uroku.
.png)
maniust napisał(a):zebik napisał(a):Jedna z gorszych miejscowości jakie widziałem, brudna woda, miasto bez wyrazu i uroku.
Potwierdzam !
Omijajcie Cromaniacy , nie warto , prócz kilku ulic na krzyż , dużego tłoku , mariny gdzie full narodu i syf woda , nic tam nie ma.
.png)
Mario 1975 napisał(a):Hm, a kiedyś na TVN Meteo był program poświęcony urokom Chorwacji i jedna z pogodynek zachwalała piękno całego kraju a relacja ta miała miejsce w ...Biogradzie.
Więc o co tu chodzi? (Podkreślam, że nie byłem w Biogradzie).
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne