.png)
.png)
.png)
Vedran Lekic napisał(a):Witaj Leszek !
Ten dom jest bardzo ladni.. Szkoda co przez mnie nie zarezerwowalesz..Napewno byloby taniej... Na parterze sa 2 apartamenty... nie calkem nowa..ale na 1 i 2 pietro sa nowiutke apartamenty w pieknym widokamy
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
a u mnie sąrenatalato napisał(a):Vedran Lekic napisał(a):Witaj Leszek !
Ten dom jest bardzo ladni.. Szkoda co przez mnie nie zarezerwowalesz..Napewno byloby taniej... Na parterze sa 2 apartamenty... nie calkem nowa..ale na 1 i 2 pietro sa nowiutke apartamenty w pieknym widokamy
Witam, ja bardzo chętnie bym rezerwowała , ale nie ma zdjęć pod tym adresem
pozdraw
.png)
wicia napisał(a):a u mnie sąrenatalato napisał(a):Vedran Lekic napisał(a):Witaj Leszek !
Witam, ja bardzo chętnie bym rezerwowała , ale nie ma zdjęć pod tym adresem
pozdrawi to nawet ładne
.png)
madzia1981 napisał(a):w jakim terminie się wybieracie?
.png)
Janecki Leszek napisał(a):Wybieramy się pierwszy raz na Chorwację na wyspę Ciovo dokładnie Okrug Gornij,BOK-Rastici,z chorwackim biuram "Coala Travel".Mam pytanie czy ktoś korzystał z tego biura,czy jest to biuro któremu można zaufać.Najbardziej interesuje nas Okrug Gornij a szczególnie dzielnica BOK-Rastici na temat której w necie nikt szczególnie się nie rozpisuje.Wiemy że na piaszczystą plażę nie mamy co liczyć ale myślimy że pobliskie zatoczki będą ciekawe.Prosimy o jakieś informację i ewentualne foto na temat BOK-Rastici.Jeszcze ciekawiej będzie jeśli ktoś spędzał pobyt w apartamentach rodziny Tirvan Jovan.Z góry dziękuję za wszystkie informację.