Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja od 14.08.2011 z własnym dojazdem

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MANIEK100
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MANIEK100 » 12.06.2011 15:49

:D Hejka Witam wszystkich Cro maniaków .
Mam zamiar wybrać się z żoną i 14 letnim synem w drugiej połowie sierpnia do Chorwacji , szukam miejsca spokojnego gdzie znajdę widok na morze i góry ( +rowery ). Wyjazd z Katowic . Jeżeli mogę liczyć na rady osób które mogą mi pomóc gdzie się wybrać to proszę o poradę. Nie szukam luksusu ale miejsca na relaks i wypoczynek . Wszelkie porady odnośnie trasy przejazdu opłat winiet mile widziane .pozdrawiam :papa: :papa: :papa:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.06.2011 16:25

MANIEK100 napisał(a)::D Hejka Witam wszystkich Cro maniaków .
Mam zamiar wybrać się z żoną i 14 letnim synem w drugiej połowie sierpnia do Chorwacji , szukam miejsca spokojnego gdzie znajdę widok na morze i góry ( +rowery ). Wyjazd z Katowic . Jeżeli mogę liczyć na rady osób które mogą mi pomóc gdzie się wybrać to proszę o poradę. Nie szukam luksusu ale miejsca na relaks i wypoczynek . Wszelkie porady odnośnie trasy przejazdu opłat winiet mile widziane .pozdrawiam :papa: :papa: :papa:

To wszytko zapewnia Riwiera Makarska i dalej na południe. Takowe miejsce właściwie znajdziesz tam wszędzie. Rowery hmmmmm niektóre z tych miejscowości to stromizny. Wszystkiego do wiesz się na forum poszperaj czytaj czytaj i oglądaj. Najprościej jest wybrać sobie jakieś miejscowości wklepać je na Google zaznaczyć grafika i masz obraz w postaci zdjęć dla danego miejsca.Przy okazji będą informacje o noclegach bo nie wiem czy masz zamiar jechać w ciemno czy też rezerwować coś. To samo na you tube filmiki dadzą Tobie podgląd na dane miejsce.
MANIEK100
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MANIEK100 » 12.06.2011 19:13

Witam
Skorzystałem z porady oglądałem filmiki na youtub , rewelacja zajefajne miejsce , może ma ktoś z cromaniaków adres gdzie z apartamentu widoki są na góry i może :D
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 12.06.2011 20:19

MANIEK100 napisał(a):Witam
Skorzystałem z porady oglądałem filmiki na youtub , rewelacja zajefajne miejsce , może ma ktoś z cromaniaków adres gdzie z apartamentu widoki są na góry i może :D

Ale nadal nie wiemy gdzie chcesz jechać?
Coś takiego?
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=chrowacjanr3001.jpg&s=689&p=tl' type='text/java'></script><noscript>Obrazek</noscript>

i takiego?
<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=chrowacjanr3004.jpg&s=217&p=tl' type='text/java'></script><noscript>Obrazek</noscript>

Taki widok miałem w Breli ze swojego apartamentu, którego więcej opisu masz tu
forum/viewtopic.php?t=29201&highlight=
MANIEK100
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MANIEK100 » 13.06.2011 21:58

Witam ponownie .
Dziękuję za zdjęcia .Jeszcze nie mam określonego miejsca , zdjęcia które mi przysłałeś są super właśnie o coś takiego mi chodziło .Ale jeszcze muszę poogldać parę miejsc na yotub i dopiero wtedy podejmę decyzję :P [/b]
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 14.06.2011 09:22

JEDZ NA CIOVO ,SPOKOJNA OKOLICA , ROWERKIEM MOŻNA POMYKAĆ W STRONĘ SLATINE , A MOŻE I DALEJ..... :wink:
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 14.06.2011 09:27

JA PRAWDOPODOBNIE ZABIORĘ ZE SOBĄ DWA ROWERKI I RANIUTKO BĘDĘ JEŹDZIŁ NA TARG DO TROGIRU (MIEJSCÓWKĘ MAMY W MASTRINCE OK.2 KM OD TROGIRU).RANO PRZEWAŻNIE SZYBCIEJ WSTAJE NIŻ ZONA, A I RYBY MOŻNA KUPIĆ ŚWIERZE TAK DO 7.30.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH CROMANIAKÓW.WYJAZD JUŻ NIEDŁUGO 15.07 8)
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 15.06.2011 08:04

Ciovo na pierwszy raz może być ale ktoś kto zakosztował innych klimatów (miejsc ) raczej tam mnie wraca 8)
MANIEK100
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MANIEK100 » 16.06.2011 23:10

:hut: Witam ponownie nadal zastanawiam się nad miejscem w które pojadę , czy macie jakieś ciekawe wspomnienia z miejscowości Pakostane , jeżeli tak to proszę o informację .Pozdrawiam
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 17.06.2011 08:27

MANIEK100, a skorzystaj chłopie z opcji "szukaj". Na temat Pakostane doktoryzowaliśmy się już niejednokrotnie :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 17.06.2011 08:56

MANIEK100 napisał(a)::hut: czy macie jakieś ciekawe wspomnienia z miejscowości Pakostane , jeżeli tak to proszę o informację .Pozdrawiam

Wspomnienia z Pakoštane
kobieta32
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kobieta32 » 17.06.2011 15:20

My tez wybraliśmy Mastrinkę pierwszy nocleg tam 17.07. Nie mogę sie już doczekać:)
Dayana
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dayana » 19.06.2011 14:29

Nie wiem o jaki relaks i wypoczynek Ci chodzi, ale jeśli szukasz ciszy i spokoju, to w sezonie wakacyjnym w niepozornych miasteczkach Chorwacji tego nie znajdziesz. Polecam Ci małe miejscowości, abyś nie był narażony na dużą ilość tłumów, choć one i tak będą, nie ważne w jak małej miejscowości się zatrzymasz. Polecam z małych miejscowości Tribunj, Jablanac, Povile. Natomiast z tych większych to Split, Zadar i Dubrovnik.

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone