Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja i koszykówka...

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dave Q
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dave Q » 11.07.2005 12:26

WItam wszystkich!!! Mam małe pytanko, wybieram się do Chorwacji z małą ekipą i oprócz biernego wypoczynku pragniemy równiez zaznać troche sportu. W związku z tym moje pytanie brzmi: gdzie jechać aby wieczorami pograć w koszykówke na betonowym boisku i w siatke na jakimś piasku?? Może komuś podczas wakacji wpadło w oko fajne boisko do kosza?? Z góry dziękuje za odpowiedzi i do zobaczenia w Chorwacji wkrótce...
Pozdro 4@ll :evil:
krystek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krystek » 11.07.2005 13:08

Dave Q napisał(a):W związku z tym moje pytanie brzmi: gdzie jechać aby wieczorami pograć w koszykówke na betonowym boisku i w siatke na jakimś piasku?? Może komuś podczas wakacji wpadło w oko fajne boisko do kosza?? Z góry dziękuje za odpowiedzi i do zobaczenia w Chorwacji wkrótce...

W Porecu widziałem fajny kompleks kortów i boisk do kosza między Zeleną a Plavą Laguna. O jego jakości niech świadczy fakt, że korzystała z niego w lecie 2002 reprezentacja HR . Natomiast na pobliskiej plaży jest boisko do siatki.
Dave Q
Podróżnik
Dzieki i czekam na więcej...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dave Q » 11.07.2005 13:15

Dzięki za szybka odpowiedz, czekam na następne - coś napewno wybierzemy. Mam nadzieje, że spotkamy godnych przeciwników na betonie. :evil:
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 11.07.2005 13:30

W Omisiu ( 20 km za Splitem) jest kamping Galeb ogólnodostępny z kortami tenisowymi, boiskiem do kosza(są ogrodzone i pewnie trzeba płacić) i na plaży z wydzielonym miejscem do gry w siatkówkę (bezpłatnie). Na tej plaży (piaszczysta) jest również wypożyczalnia desek surfingowych - można się zapisać na kursik - oraz łodzi i rowerów wodnych i kajaków.
noyle
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) noyle » 11.07.2005 14:24

Dave Q napisał(a):? Może komuś podczas wakacji wpadło w oko fajne boisko do kosza?? Z góry dziękuje za odpowiedzi i do zobaczenia w Chorwacji wkrótce...

tam gdzie jezdze na kemping (perna) jest boisko do kosza i czesto rozgrywalismy
miedzypanstwowe meczyki z Chorwatami czy Słoweńcami
Dave Q
Podróżnik
Murter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dave Q » 12.07.2005 11:14

Wybieramy się już dzisiaj. Chyba Murter - kto wie coś na temat możliwości gry w kosza i w siate w tych okolicach???
CZekam bo do wyjazdu zostało kilka godzin !!! 8)
Dave Q
Podróżnik
Powrót do rzeczywistości...

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dave Q » 25.07.2005 14:08

Juz jestem, hehe.
W Jezerze jest tylko 1 boisko, na dodatek z 1 urwanym koszem i wspólne z piłkarzami więc gra była mocno utrudniona. Zagraliśmy kilka meczyków z tubylcami - prezentowali niezły poziom więc mecze były zaciete. zasady zupełnie inne niż u nas, nie będę zanudzał. Jakby ktoś chciał cos wiecej zapytac to GG 1612161 POZdrówka 8)
simon
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) simon » 27.07.2005 09:00

Bardzo dobry temat te jestem zainteresowany.

Czy kto
simon
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) simon » 27.07.2005 09:05

..sorka

Czy ktos widział takie boiska w olicach Baski Vody czy Makarskiej?[/list]
RMX
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) RMX » 28.07.2005 18:19

w Makarskiej jest calkiem konkretny kompleks :] sam sie nastawiam na jakis maly pojedynek na streecie z tubylcami ;)
simon
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) simon » 29.07.2005 12:20

nie ma to jak skopane chorwckie dupsko!
Niclaus
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niclaus » 27.08.2012 01:25

Odświeżam kotleta.
Czy wiecie coś o boisku do kosza w Primosten (bądź okolicznych miejscowościach)?
Z góry dziękuję za info

Update
Jako, że nikt nie odpowiedział na zadane pytanie sprawdziłem wszystko na miejscu :) W Primosten jest boisko do kosza. ..upy nie urywa, ale można pograć :wink:

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone