Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

chorwacja dla studenta w poczatku wrzesnia

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mufcfann
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mufcfann » 18.05.2008 11:26

Heh.. siedzę już ładnych kilka godzin na forum i nie mogę znaleźć wciąż odpowiedzi na moje pytanie. Zamiast tego mam coraz więcej wątpliwości co do miejsca, w które się wybrać. Jestem studentem i planuje wyjazd do chorwacji na samym początku września. Początkowo uparłem się na południową dalmację i okolice dubrovnika ale czytając forum coraz bardziej intryguje mnie riwiera makarska. Pierwszy raz jadę do chorwacji dlatego też mam tyle wątpliwości. Chciałbym wybrać się z narzeczoną oraz znajomymi ale wciąż nie wiem gdzie. Chciałbym uzyskać konretne odpowiedzi.. bo regiony chorwacji już przejżałem dogłębnie:) Prosiłbym jakieś konkretne miejscowości które są warte obejrzenia i z których blisko jest także do innych takich miejsc. Nie interesuje mnie jako młodą osobę leżenie "bykiem" na plaży. Preferuje rodzaj aktywnych wakacji w których pozwiedzam oraz będę mógł napawać się pięknym widokiem. Krótko mówiąc... idealne miejsce na pierwszy wypad do chorwacji dla młodych osób .. termin - wrzesien. Z góry dziękuję za odpowiedzi
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.05.2008 21:12

Robisz jak na studenta duże błedy ortograficzne, wstyd. Przejrzałem pisze się przez rz. a nie ż. No kolego jesli takich magistrów na uczelniach się wypuszcza to chyba coś nie tak. Jesli chodzi o Chorwację to się nie zastanawiaj - cześc.
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 18.05.2008 22:52

ee Darku, nie bądź niemiły dla kolegi:)

co do Cro..idealne miejsce na wypoczynek we wrześniu dla młodych ludzi to Riwiera Makarska...jest pięknie..
tam np.Brela, Baska Voda, Tucepi(moje ulubione)...itd..
O tych miasteczkach dużo na forum, poszukaj :)
Znajdziecie tam wszystko czego potrzeba studentom:)
Dobra baza wypadowa do Splitu,Trogiru,wyspy Brac i Hvar...oraz dalej na południe..
Do Dubrownika możecie skoczyć na jednodniowa wycieczkę;)
W każdym miasteczku świetne plaże, restauracje, miejsca do imprezowania itd..
Kwatery we wrześniu do wyboru do koloru, preferowana jazda w ciemno:)
Fajnie jest też na plw.Peljesac, jednak to już trochę dalej..warto...

hmm..ja w tym roku chyba skusze sie na wyspę Hvar, miałam wybrać Maroko, ale tam może na wiosnę...
Cro znów wygrało:)
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 19.05.2008 08:32

Zdecydowanie Riwiera Makarska!
Pozdrawiam.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 19.05.2008 19:26

ines napisał(a):ee Darku, nie bądź niemiły dla kolegi:)

co do Cro..idealne miejsce na wypoczynek we wrześniu dla młodych ludzi to Riwiera Makarska...jest pięknie..
Dobra baza wypadowa do Splitu,Trogiru,wyspy Brac i Hvar...oraz dalej na południe..

hmm..ja w tym roku chyba skusze sie na wyspę Hvar, miałam wybrać Maroko, ale tam może na wiosnę...

Popieram koleżanki Ines wybór. Cóż robić w Maroko jak piękniej jest w Chorwacji. Cóż, wyspa Hvar jest piękna ale dzięki Ines będzie jeszcze piękniejsza. Zyczę Ines Ci miłego pobytu i wielu wrażeń.

Ach te Warszawianki.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 19.05.2008 19:31

darek1 napisał(a):
ines napisał(a):ee Darku, nie bądź niemiły dla kolegi:)

Popieram koleżanki Ines wybór. Cóż robić w Maroko jak piękniej jest w Chorwacji. Cóż, wyspa Hvar jest piękna ale dzięki Ines będzie jeszcze piękniejsza. Zyczę Ines Ci miłego pobytu i wielu wrażeń.

Ach te Warszawianki.

Jeśli chcesz spotkać wszystkie najpiękniejsze Polki w jednym miejscu,jedż do Chorwacji. :D
Tak powinna się reklamować Chorwacja. :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 19.05.2008 22:07

heheh..dobre, dobre...;]

W końcu Hvar jest dzisiaj uważany za jedną z dziesięciu najpiękniejszych wysp na świecie...więc muszę go koniecznie zwiedzić:)

Mam pytanko-które z miasteczek na wyspie ma najpiękniejsze plaże:)?

eh..do września jeszcze daleko:/
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 19.05.2008 22:23

ines napisał(a):heheh..dobre, dobre...;]

W końcu Hvar jest dzisiaj uważany za jedną z dziesięciu najpiękniejszych wysp na świecie...więc muszę go koniecznie zwiedzić:)

Mam pytanko-które z miasteczek na wyspie ma najpiękniejsze plaże:)?

eh..do września jeszcze daleko:/

Plaż na Hvarze radzę szukać poza miasteczkami i daleko od nich... Polecam plaże półwyspów Kabal i Soline, Dubovicę, Zaraće, Milną, Jagodną, Stinivę, wysepki Zečevo i Šćedro oraz Paklene otoke
Pozdrawiam

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone