napisał(a) Dusia » 27.07.2003 19:42
Maciej napisał(a):Dla mnie nie ma takiego dylematu. Tegoroczne wakacje w większości spędziłem na Korsyce/to jest godna konkurentka dla HR/ po dwóch tygodniach na wyspie jeszcze 4 dni zaplanowaliśmy w Toskanii-tam z Korsyki po drodze. Po szybkim sprawdzeniu okolicznych kempingów, plaz etc. gaz do dechy i po 5 godzinach wariackiej jazdy wyladowaliśmy na Istrii. Nigdy nie przepadałem za tą częścią Chorwacji ale po Włoszech to był raj. Ceny, koszmarne kempingi, platne plaże i ogromny tłok/przelom czerwca i lipca/ to wszystko sprawilo że wyleczylem się z Italii na długo. Zresztą jadac juz w pierwszą stronę na Korsykę jedna noc nocowaliśmy we Włoszech - Lerici koło LA Spezia. Kemping jak na ten rejon kameralny ale za dwie osoby + namiot+samochod przed sezonem zaśpiewano 28 euro

. A standard cóż...za caly opis niech posluży informacja że sracz i prysznic to bylo jedno urzadzenie...
PZDR
Witam
Czy mogłabym prosić o jakieś info n/t pobytu na Korsyce na mój adresik (bo tutaj forum o HR) -
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Interesują mnie ceny zywności, promów, noclegów, skąd, dokąd, gdzie. Szukałam trochę w necie, ale nie znalazłam nawet przykładowych cen spanka na Korsyce.
Z góry dziękuje bardzo i pozdrawiam serdecznie
Dusia