Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja, Bol. ( Złoty Róg )

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
r0bson
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) r0bson » 03.03.2012 21:15

Planuje wyjazd do Chorwacji na Złoty Róg. Jadę z żoną i synem, ktory ma dwa lata. Chcialbym sie dowiedziec, czy ma ktos namiary na kwatere prywatną, ktora znajduje się blisko plazy, interesuje mnie termin wakacyjny, lipiec, sierpien. Jade samochodem, wiec chcialbym aby bylo mozliwe zaparkowanie niedaleko kwatery, badz niedaleko jej. Prosze aby ktos pointofmowany odpisal tutaj, badz na maila ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )

Pozdrawiam.
kor_nick
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kor_nick » 04.03.2012 00:02

to tak jakbyś jechał nad bałtyk i chciał nocleg "jak najbliżej mola w Sopocie". Po co Ci to ...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 04.03.2012 00:47

r0bson napisał(a):Planuje wyjazd do Chorwacji na Złoty Róg. Jadę z żoną i synem, ktory ma dwa lata. Chcialbym sie dowiedziec, czy ma ktos namiary na kwatere prywatną, ktora znajduje się blisko plazy, interesuje mnie termin wakacyjny, lipiec, sierpien. Jade samochodem, wiec chcialbym aby bylo mozliwe zaparkowanie niedaleko kwatery, badz niedaleko jej. Prosze aby ktos pointofmowany odpisal tutaj, badz na maila ( adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl )

Pozdrawiam.

Może to spasuje: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 04.03.2012 07:29

r0bson napisał(a):Planuje wyjazd do Chorwacji na Złoty Róg

Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę z tego. że wybrałeś chyba najgorszą z możliwych lokalizacji na urlop :? Nie pojechałbym tam nawet gdyby dopłacali :)
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 04.03.2012 07:32

Rysio napisał(a):
r0bson napisał(a):Planuje wyjazd do Chorwacji na Złoty Róg

Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę z tego. że wybrałeś chyba najgorszą z możliwych lokalizacji na urlop :? Nie pojechałbym tam nawet gdyby dopłacali :)

Rysio eee no za darmo to bym tam pojechal :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 04.03.2012 07:57

kamil1929 napisał(a):Rysio eee no za darmo to bym tam pojechal :wink:

Yyyy, w sumie ja bym wielkiej dopłaty nie chciał. Wystarczy żeby dali na paliwo do gumjaka żebym mógł pływać na jakąś fajną plażę. Spać to w sumie można gdziekolwiek, więc niech będzie nawet Bol, tylko w sumie po co skoro jest tyle innych miejsc :wink:
r0bson
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) r0bson » 04.03.2012 16:26

Pytalem o miejsce zakwaterowania, a nie czy to dobre miejsce na urlop..
Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem. ;>
Wiewiórek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiewiórek » 04.03.2012 22:54

Podepnę się pod temat też wybieram się z żoną tam na wakacje ale w drugą połowę czerwca, nie wiem czemu dużo forumowiczów jest przeciwnych tej miejscowości, ja tam byłem 2 razy ale to tylko na wycieczce z Baski Vody, i bardzo nam się tam podobało, nie chodzi mi o tłok na plaży bo takiego też nie lubimy, ale o to że jest gdzie wyjść wieczorem i posiedzieć w knajpkach pełnych ludzi, a w dzień jest samochód którego można użyć żeby sobie pojeździć po plażach i zatoczkach na całej wyspie :wink:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 05.03.2012 08:56

r0bson napisał(a):Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem. ;>

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link to po pierwsze a po drugie
REGULAMIN napisał(a):1. Ma być miło.
2. Koniec regulaminu.

Wiewiórek napisał(a):... ja tam byłem 2 razy ale to tylko na wycieczce z Baski Vody, i bardzo nam się tam podobało, nie chodzi mi o tłok na plaży bo takiego też nie lubimy, ale o to że jest gdzie wyjść wieczorem i posiedzieć w knajpkach pełnych ludzi, a w dzień jest samochód którego można użyć żeby sobie pojeździć po plażach i zatoczkach na całej wyspie :wink:

Widzę tu sporą sprzeczność, to po pierwsze. Po drugie większego syfu na plażach niż w Bolu chyba w Chorwacji nie widziałem a dzieje się tak prawdopodobnie za sprawą tego, że o to miejsce mało kto dba, bo większość ludzi przypływa tam tylko okazyjnie na kilka godzin na różnej maści fish picniki. Wyjść wieczorem jest gdzie praktycznie w każdej miejscowości na wybrzeżu w sezonie a ludzi w knajpie wolę aby było tyle żebym sam miał gdzie usiąść. Jeżdżenie samochodem na plażę - owszem dopuszczam taką opcję ale pod warunkiem, że jeśli nie mam ochoty pałętać się autem na oddalone plaże to mam możliwość plażowania na miejscu. Dla mnie Bol ze względu na ilość osób i syf jaki tam spotkałem do takich miejsc się nie zalicza :?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone