To ja tez sie podziele swoimi wspomnieniami z Chorwacji. W zeszłe wakacje wybrałem sie w biurem podróży ois na wyjazd do Biogradu. Miasteczko mało znane ale sie zdecydowalem i nie żałuję
.png)
.png)
turysta862 napisał(a):Witam
To ja tez sie podziele swoimi wspomnieniami z Chorwacji. W zeszłe wakacje wybrałem sie w biurem podróży ois na wyjazd do Biogradu. Miasteczko mało znane ale sie zdecydowalem i nie żałujęsuper baza wypadowa do każdego miejsca w Chorwacji. Bardzo tanie noclegi. Jak najbardziej moge polecic
)
.png)
weldon napisał(a):turysta862 napisał(a):Witam
To ja tez sie podziele swoimi wspomnieniami z Chorwacji. W zeszłe wakacje wybrałem sie w biurem podróży ois na wyjazd do Biogradu. Miasteczko mało znane ale sie zdecydowalem i nie żałujęsuper baza wypadowa do każdego miejsca w Chorwacji. Bardzo tanie noclegi. Jak najbardziej moge polecic
)
Można by rzec, że twą opowieść cechuje minimalizm ...
.png)
turysta862 napisał(a):Witam
)
.png)
.png)
turysta862 napisał(a):fotkami to sie nie podziele![]()
turysta862 napisał(a):rejs na Kornati jest super
Piachu nie cierpię , w dupę włazi.turysta862 napisał(a):a w Biogradzie nawet kawałek plaży piaszczystej
.png)
turysta862 napisał(a):fotkami to sie nie podzieleale super miejscowosc - tanio, super widoki
) rejs na Kornati jest super
a w Biogradzie nawet kawałek plaży piaszczystej
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):turysta862 napisał(a):fotkami to sie nie podzieleale super miejscowosc - tanio, super widoki
) rejs na Kornati jest super
a w Biogradzie nawet kawałek plaży piaszczystej
Mam wrażenie, że stosujesz kryptoreklamę
Powrót do Nasze relacje z podróży