Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja 2005

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rafkow
Podróżnik
Chorwacja 2005

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafkow » 29.06.2006 14:55

Witam

Zapraszam do obejrzenia albumu z mojej ubiegłorocznej wyprawy.
www.rafkow.delfnet.com

Pozdrawiam
Rafał Kowalski
Ostatnio edytowano 15.07.2006 14:00 przez rafkow, łącznie edytowano 3 razy
Pafiozo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pafiozo » 29.06.2006 15:12

Nie otwierajcie tego linka on jest zainfekowany wirusem !!! :evil:
rafkow
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafkow » 29.06.2006 15:27

Pafiozo napisał(a):Nie otwierajcie tego linka on jest zainfekowany wirusem !!! :evil:

Bez obawy, tylko pakiet NIS fałszywie interpretuje zawarty kod na stronie. W celu swobodnego i bezstresowego serfowania po zasobach WWW, polecam zmianę systemu antywirusowego na inej marki ;)

Pozdrawiam
Rafał Kowalski
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 29.06.2006 15:34

Brawa na stojąco, twoje zdjecia są poprostu niesamowite, oglądanie to wielka przyjemność.
Dzięki za wstawienie.
rafkow
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafkow » 29.06.2006 15:39

paolo napisał(a):Brawa na stojąco, twoje zdjecia są poprostu niesamowite, oglądanie to wielka przyjemność.
Dzięki za wstawienie.

Bardzo się cieszę, że się podobają :oops: :) Przydałoby im się dodanie opisów, ale chroniczny brak czasu skutecznie mi to uniemożliwia. Ten kto już był na Chorwacji, większość charakterystycznych miejsc powienien rozpoznać, reszta może nabierze 100% przekonania do odwiedzin tego regionu ;)

Pozdrawiam
Rafał Kowalski
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 29.06.2006 15:56

Fotki fajne. Faktycznie szkoda, że bez opisów.
Strona trochę kiepsko działa pod Firefoxem 1.5.0.4. Po kliknięciu na zdjęcie, otwiera się okienko, z przyciskami nawigacyjnymi, bez dużego zdjęcia. Po F5 (odśwież), zdjęcie pojawia się.
pietro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pietro » 29.06.2006 17:18

No zdjęcia-SUPER
Rafał dodaj opisy i sprzęt którym je robiłeś
pozdrawiam Piotrek
Pafiozo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pafiozo » 29.06.2006 17:33

rafkow napisał(a):
Pafiozo napisał(a):Nie otwierajcie tego linka on jest zainfekowany wirusem !!! :evil:

Bez obawy, tylko pakiet NIS fałszywie interpretuje zawarty kod na stronie. W celu swobodnego i bezstresowego serfowania po zasobach WWW, polecam zmianę systemu antywirusowego na inej marki ;)

Pozdrawiam
Rafał Kowalski

:oops:
Fatycznie to moj program antywirusowy jest az zbyt ostrozny. Sory za kiepska reklame na poczatku :lol:
rafkow
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafkow » 05.07.2006 21:24

pietro napisał(a):No zdjęcia-SUPER
Rafał dodaj opisy i sprzęt którym je robiłeś
pozdrawiam Piotrek

Nad opisami i przebudową strony mam zamiar w najbliższym czasie popracować. Sprzęt to Canon 350D, ale zapewniam i mogę to udowodnić ;), że to nie sprzęt robi dobre zdjęcia :) Mojego drugiego albo trzeciego dnia pobytu w Chorwacji, udało mi się utopić filtr polaryzacyjrny nad czym gleboko ubolewalem :| Nawet niewprawne oko rozróżni zdjęcia robione przy jego użyciu oraz bez jego użycia. Niestety ceny w cho
rwackich sklepach foto, powalily mnie na kolana i wybiły z głowy odkupienie mojej utopionej straty.

Ps.
Wybiera sie ktoś z was może w okresie miedzy 28 lipca a 18 sierpnia do Chorwacji ?? Nasza dotychczasowa drużyna wypadowa sie troche wykruszyła (becikowe okazało się dla nich wystarczająco mobilizacją do powiększenia rodziny ;)) Jak na razie nie mam pomysłu gdzie jechać. Mam ochotę zobaczyć Dubrownik oraz Wenecje, a te dwie lokalizacje ciezko pogodzić za jednym wypadem. Chyba, żeby po drodze do Dubrownika zahaczyć o Wenecje ;)

Pozdrawiam
Rafkow
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 05.07.2006 21:43

Bardzo ładne zdięcia. Jaki aparat??
marcin toff
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin toff » 07.07.2006 04:23

Zdjecia bardzo fajne-aż się łezka w oku kręci -my niestety po 6 razach z rzędu połasiliśmyśię na becikowe-ale nie załujemy-oczywiscie nie mówię o kasie -nasza miesieczna Paulinka jest super i już planujemy wakacje w Cro w przyszłym sezonie już oczywiście w trójkę a może w dziewiatkę bo nasi przyhjaciele do podróżu w Chorwacji -tez śa na terminie-chyba gorno Cromaniaków się jeszcze powiększy
Pozdrawiam i życze udanego urlopu
marcin toff
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin toff » 07.07.2006 04:25

specjalnie dla uiecznienia córy kupiłem nowy sprzęt foto myśle że w przyszłum roku wytestuję go w Cro
rafkow
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafkow » 15.07.2006 14:04

Witam

Galeria doczekała się całkowitej przebudowy. Uzytkownicy Pakietu NIS, nie powinni mieć już problemów z alarmami z jego strony.

Pozdrawiam
Rafał Kowalski
www.rafkow.delfnet.com

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone