Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CHORWACJA 1 RAZ-POMOCY!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
KasiaB101
Plażowicz
CHORWACJA 1 RAZ-POMOCY!

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaB101 » 23.01.2014 12:08

Witam Was Cromaniacy:) Wybieramy się w tym roku z trójką znajomych samochodem do Chorwacji. I tu pojawia się problem, a mianowicie, kwatery i noclegi. Czy moglibyście mi polecić jakieś zaufane, sprawdzone i przede wszystkim tanie miejscówki? Jeżeli chodzi o jako takie wymagania, to zależałoby nam na apartamencie dla 4 osób, najlepiej jakby były 2 oddzielne sypialnie, z balkonem/tarasem. Oczywiście blisko do morza:) Jeżeli, natomiast chodzi o region, to fajnie by było gdyby kwatera była tak usytuowana, zeby być dobrym miejscem wypadowym do większych miast. Do zwiedzania jak na razie mamy zaplanowane tylko Plitvickie Jeziora:).

Uffff, ale się rozpisałam;) Jeżeli moge prosić, to konkretne adresy/namiary/strony internetowe wysyłajcie mi na adres email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z góry dziękuje:)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 23.01.2014 12:11

Na dole strony masz podobne pytania i

odpowiedzi.

Warto do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
KasiaB101
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaB101 » 23.01.2014 12:25

Dzięki bardzo:) Napisałam osobny wątek, bo chodziło mi raczej o konkretne namiary:)
KasiaB101
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaB101 » 24.01.2014 12:11

A co powiecie o Baskiej Vodzie? Macie jakieś konkretne namiary na fajne kwatery? Jeżeli tak to jak wyżej, poproszę na mail:)
KasiaB101
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaB101 » 25.01.2014 15:31

No wiec, jak na ta chwile nasz wybor padl na wyspe Ciovo, aczkolwiek zastanawiaja mnie niektore negatywne opinie na jej temat. Ciekawa wydaje sie propozycja Villi Penava, jednak gdzies na forun wyczytalam ze miesci sie ona blisko stoczni i nie ma w bezposredniej bliskosci ladnych plaz. Czy moglibyscie drodzy forumowicze rozwiac moje watpliwosci, ewentualnie podac namiary na inne kwatery z pieknymi plazami? Ciovo wydaje sie fajne ze wzgledu na polozenie, ale jestem otwarta na propozycje:)
Ponawiam mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 25.01.2014 15:42

Nie pamiętam dlaczego ludzie narzekają na Ciovo. Chyba dużo ludzi i trudno wjechać/wyjechać (wąskie gardło na moście). Wśród plusów bliskość Trogiru i Splitu.
BaskaVoda jest OK podobnie jak inne miejscowości Rewiery Makarskiej. O ile znam realia cenowe Riwiery Makarskiej - zbyt tanio nie będzie...
Jak macie ostry target cenowy to za bardzo się nie przejmujcie jaka miejscowość (wszystkie są fantastyczne), a przeszukujcie po całości. I tak póki się nie domejlujecie do Chorwata to nie będziecie wiedzieli co za jaką cenę.
KasiaB101
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaB101 » 25.01.2014 18:13

Szczerze, to jak więcej poczytalam o Ciovo to coraz mniej mi się podoba;/ Kochani, bardzo Was prosze, dajcie jakieś konkretne namiary na fajne kwatery w Dalmacji Południowej z pięknymi widokami. Brela, Baska Voda itd. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Z gory dziękuje.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 25.01.2014 18:15

Jeszcze „pińcet" razy w tej formie swój adres, to od spamu się nie opędzisz.
Jedź w ciemno i już; znajomi niech się martwią.
Nie rozumiem tych wyjazdów stadnych.
Marek358
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marek358 » 25.01.2014 18:31

KasiaB101 napisał(a):Kochani, bardzo Was prosze, dajcie jakieś konkretne namiary na fajne kwatery w Dalmacji Południowej z pięknymi widokami. Brela, Baska Voda itd. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Same fajne, konkretne i z pięknymi widokami:
brela.com
brela.hr
baskavoda.com
igrane.com
promajna.info
tucepi.net
KasiaB101
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) KasiaB101 » 26.01.2014 15:11

Sorry, że tak głupkowato ciągle wklejam ten adres email, ale działam trochę pod presją czasu a odzew jest minimalny:)
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 26.01.2014 22:15

KasiaB101 napisał(a):....głupkowato ciągle wklejam ten adres email, ale działam trochę pod presją czasu

W lutym jedziesz , że taka presja :?:

Jeden z forumowiczów założył wątek w którym znajdziesz wiele przydatnych wiadomości , począwszy od propozycji noclegów (bardzo atrakcyjnych cenowo) a skończywszy na opisie plaż i innych okolicznych atrakcji (bardzo ciekawa propozycja aktywnego wypoczynku połączonego z kąpielami zdrowotnymi na Korculi). To małe kompendium wiedzy stworzone przez kilku doświadczonych Cro-maniaków:
Chorwacja- tanie a dobre apartamenty

Tu znajdziesz opis przynajmniej kilkuset apartamentów, a także ceny w nich obowiązujące (często także zdjęcia) :
Baza noclegowa w Chorwacji
Ostatnio edytowano 27.01.2014 00:31 przez baunty, łącznie edytowano 3 razy
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 26.01.2014 23:42

Czy interesuje Cię Zivogosce Blato?
j_nadolska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) j_nadolska » 28.01.2014 19:17

Wysłałam ci maila w sprawie plitwickich. Ale chyba nie odczytałaś. Jak chcesz, to mogę ci napisać o Basce Voda, Breli, Omis, spływie Cetiną. Ale to już na maila. Odpisz jak coś.
leonkuc
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) leonkuc » 31.01.2014 23:53

Każdy ma jakiś region ulubiony,ale jeśli zależy Ci na zwiedzaniu,bazie wypadowej a zarazem :-)fajnym miejscu to MAKARSKA,masz calkiem blisko do Dubrovnika,czy do klimatycznego Mostaru...poza tym z Makarskiej masz prom na kilka wysp...można też do sąsiednich miejscowośći jak Baśka Voda się przejechać...a co do cen to wszystko zależy od terminu w jakim planujesz podróż'pod koniec sezonu można jechać w ciemno i utargować cenę apartamentu...a jeziora możesz na powrocie np zaplanować...
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 01.02.2014 03:02

niezwykła aktywność....ten post jest pierwszy po 3 latach od rejestracji, i hasła "user nowicjusz" nie zapomniał

:D

lcc.jpg

. kolejny user z rzadko spotykaną zarówno aktywnością jak i pamięcią do haseł - zapewne przypadkowo w tym samym wątku
:twisted:

jn.png

:mrgreen:
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

CHORWACJA 1 RAZ-POMOCY!
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone