.png)
.png)
krakuscity napisał(a):Przez te 5 lat od pierwszego postu coś się zmieniło?
.png)
slapol napisał(a):Kiedyś ponad 20 osób z tego forum, pochodzących z różnych miast zebrało się do kupy na pewnej stacji benzynowej w Niemczech, by natępnie udać się do Frankfurtu nad Menem na koncert Thompsona. Ubrani byliśmy w jednakowe koszulki z napisem "Thompson Polska" na plecach.
Będąc na koncercie rozmawialiśmy z wieloma Chorwatami, na pewno w większości mieszkającymi tam na stałe. Były to przesympatyczne rozmowy. Byli zszokowani, że niektórzy z nas przejechali ok. 1000 km by być na koncercie ich idola. Mówili, że wg nich poza Polakami żadnej innej nacji na taki "numer" na pewno nie stać![]()
Dla takich emocji i wspólnego, kilkugodzinnego przebywania warto było jechać
.png)
.png)
slapol napisał(a):Byli zszokowani, że niektórzy z nas przejechali ok. 1000 km by być na koncercie ich idola.
.png)
Jusz powiedzalem żoni da 15km muszime dziszaj otpedalowacz,niema żmiluj sie od razu je wiżucam na gwembokom wode ha ha to je i tak pu mojego distansu kturi prawie codzienie pedalujem. Poznań-Split to 1400 km w jednom strone,zobacz co robi miloszć moj Weldon.Kedysz my muj kolego powidza cosz takego dzienki bogu da sie nie zakochalesz w Japonke haha ha
Josko Bulic napisał(a):pszeczesz moja maużonka jest Poljakinja i jestem naj szczenszczliwszy czlowiekem na szwiecie z tego powodu.![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
Madziulka_1989 napisał(a):Będąc już drugi raz z rzędu na wakacjach w Chorwacji zauważyłam wielką gościnność w stosunku do Polaków. Na kwaterze właścicielka oczywiście na przywitanie podała nam rakiję, wino, częstowała nas owocami, kawą - wszystkim czym miała
.png)
.png)
weldon napisał(a):Madziulka_1989 napisał(a):Będąc już drugi raz z rzędu na wakacjach w Chorwacji zauważyłam wielką gościnność w stosunku do Polaków. Na kwaterze właścicielka oczywiście na przywitanie podała nam rakiję, wino, częstowała nas owocami, kawą - wszystkim czym miała
Ale nie daliście się omamić?
Pamiętasz bajkę o Jasiu i Małgosi?
Baba Jaga ich piernikami najpierw karmiła ...
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko