Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Businci Ciovo jakie plaze?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) rek » 05.03.2007 22:10

proszę o info o Businci!!!!!!!!!!!!!
Bary i swinki
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bary i swinki » 07.03.2007 14:45

No gdybyś poszukał tutaj to pewnie byś i znalazł ale ułatwie Ci sprawe:) byłem w zeszłym sezonie tam plaże są ładne żwirkowe najcześciej, później skaliste i betonowe, radze zakupić buty szczególnie na żwirkowej bo daje po nogach:) (ja twardo nie kupiłem ale co kto lubi). Do trogiru jest kawałek drogi ale da sie na piechote dojść stateczek kosztował 12 kuna w jedną strone wiec srednio sie opłacało.Na publicznej plaży w która jest jakieś 1,2km od businci są knajpki gdzie można napić sie piwka wieczorem albo drinka jakiegoś ale nadzwyczajnego wyboru nie ma:)na tejże plaży można też popływać na tubach całkiem fajna rozrywka i dla starszych i dla mlodszych. Po drodze na publiczną plaże mija sie targ mały kilka sklepów no i jak sie odbie i przejdzie sie kilometr niecały może to jest bardzo dobra pizza na przeciwko jakiś kortów tenisowóch w hotelu z basenem tylko tam serwóją ostrą pizze a gdzie indziej to papryczki są moczone w occie i nie są wogóle ostre:) Nie wiem napisz co jeszcze chcesz wiedzieć bo zwiedziłem sporo tam:) jakby co to pisz na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
Bary

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone