napisał(a) Bary i swinki » 07.03.2007 14:45
No gdybyś poszukał tutaj to pewnie byś i znalazł ale ułatwie Ci sprawe:) byłem w zeszłym sezonie tam plaże są ładne żwirkowe najcześciej, później skaliste i betonowe, radze zakupić buty szczególnie na żwirkowej bo daje po nogach:) (ja twardo nie kupiłem ale co kto lubi). Do trogiru jest kawałek drogi ale da sie na piechote dojść stateczek kosztował 12 kuna w jedną strone wiec srednio sie opłacało.Na publicznej plaży w która jest jakieś 1,2km od businci są knajpki gdzie można napić sie piwka wieczorem albo drinka jakiegoś ale nadzwyczajnego wyboru nie ma:)na tejże plaży można też popływać na tubach całkiem fajna rozrywka i dla starszych i dla mlodszych. Po drodze na publiczną plaże mija sie targ mały kilka sklepów no i jak sie odbie i przejdzie sie kilometr niecały może to jest bardzo dobra pizza na przeciwko jakiś kortów tenisowóch w hotelu z basenem tylko tam serwóją ostrą pizze a gdzie indziej to papryczki są moczone w occie i nie są wogóle ostre:) Nie wiem napisz co jeszcze chcesz wiedzieć bo zwiedziłem sporo tam:) jakby co to pisz na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Bary