Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela-Maćek

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Robert36
Globtroter
Brela-Maćek

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert36 » 17.01.2012 11:08

Cześć!
Czy ktos sie wybiera do Maćka 1-12 lipiec?My wybieramy sie do Cro drugi raz ,tym razem do Breli A jesli ktoś był,czy po przelaniu zaliczki dostaje sie jakieś potwierdzenie rezerwacji ,które np. trzeba wydrukowac i zabrac ze soba?Pozdrawiam Wszystkich Cro maniaków :)
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 17.01.2012 12:03

Robert36 napisał(a):Cześć!
Czy ktos sie wybiera do Maćka 1-12 lipiec

Fajny wybór - gratuluję.
Jeśli wysłałeś zaliczkę to zapewne gospodarze wysłali ci maila, że kasa dotarła. Wydrukuj maila (choć szkoda lasu) i weź go ze sobą. No chyba, że masz dostęp on-line i w razie "W" możesz go pokazać. Tak sobie myślę, że jeśli chodzi o Maćka to raczej nie ma obaw o jakieś kombinacje ...

Pozdrav
Robert36
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert36 » 17.01.2012 12:36

Dzięki ,za odpowiedź,w takim razie czekam na maila z potwierdzeniem zaliczki i juz moge odliczac dni :D
Robert36
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert36 » 19.01.2012 13:16

No apartament juz mamy zarezerwowany I1(choć na stronach Z1),mam jeszcze pytanko ,jak wyposazenie kuchni ,czy jest np.czajnik elektryczny, a jak z garnkami czy patelniami?
halina1982
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) halina1982 » 21.01.2012 14:12

jaki koszt za dobę?
faziolot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) faziolot » 21.01.2012 15:22

Robert36 napisał(a):No apartament juz mamy zarezerwowany I1(choć na stronach Z1),mam jeszcze pytanko ,jak wyposazenie kuchni ,czy jest np.czajnik elektryczny, a jak z garnkami czy patelniami?

Wszystko jest NA miejscu, nie kojarze czy jest czajnik. Najlepiej zapytaj gospodarzy.
Pozdrav
Robert36
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Robert36 » 27.01.2012 10:11

Cześć halina1982,w tym roku apartament I1 80 EUR/dobę,ale myslę ,ze to dobry wybór ,ogólnie w takiej lokalizacji to jeszcze nie jest jakaś bardzo wygórowana cena, a wszędzie blisko,myślę ,że to beda fajne wakacje:-))
agaagata
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaagata » 15.08.2012 08:52

Robert36 napisał(a):Cześć!
Czy ktos sie wybiera do Maćka 1-12 lipiec?My wybieramy sie do Cro drugi raz ,tym razem do Breli A jesli ktoś był,czy po przelaniu zaliczki dostaje sie jakieś potwierdzenie rezerwacji ,które np. trzeba wydrukowac i zabrac ze soba?Pozdrawiam Wszystkich Cro maniaków :)

Witam,

chciałam zapytać czy godny jest polecania wypoczynek w apartamentach Maciek? jacy są gospodarze, czy wyposażenie jest o.k.? klima w cenie apartamentu? Mnie interesuje cena apartamentu tego na samej górze (są dwa).
Czy na plaży jest taki tłok jak nad naszym morzem np. Kołobrzeg,łeba?
W tym roku byłam w Vodicach, bardzo sobie chwale pobyt, ale za rok chciałabym pojechać do Breli.
Pozdrawiam,

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje