Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

brela, gdzie jest centrum?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 05.02.2008 23:17

Witam!
Jak zdążyłam się zorientować Brela ma jakby 3 "części"
Stomarica, Scit, Soline.
W której części jest marina i "centrum" masteczka?
W jakiej części są plaże najlepsze dla dzieciaków?
Z góry dziekuję za wasze cenne informacje!
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 05.02.2008 23:35

Dodatkowo jest jeszcze Luke , Podraće
Centrum to Soline z portem
Plaże polecam w Podraće - Punta rata , lub Luke
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 05.02.2008 23:40

I jeszcze malo zabudowane Zelici i Jardula
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.02.2008 23:57

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
joasiasok
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) joasiasok » 06.02.2008 22:52

Janusz, dzięki za wspaniałą mapę!
Mam już jakieś poj ęcie i dalej szukam i szukam apartamentu...
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 07.02.2008 09:42

to jest centrum Breli
Obrazek
plaże dla dzieci praktycznie na całej długości Breli ok. 4 km
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
mońcia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mońcia » 07.02.2008 18:46

Brela-mój cel 2008 po raz pierwszy
fryta1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fryta1981 » 10.02.2008 00:58

Mońcia nasz chyba też i też pierwszy raz :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.02.2008 01:07

mońcia i fryta1981 :lol: - zmówiłyście się na "ten pierwszy raz" w Breli :wink:

Nie byłem tam - ale bardzo dobre miejsce na pierwszy raz :lol: :wink: :hearts: :papa: :hearts: :papa: :smo:
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 10.02.2008 07:47

Janusz Bajcer napisał(a):Nie byłem tam - ale bardzo dobre miejsce na pierwszy raz :lol: :wink: :hearts: :papa: :hearts: :papa: :smo:

:D Zgadzam się z Januszem - może jest to nawet najpiękniejsze miejsce na Makarskiej Riwierze.
Dużo ciekawego i pomocnego (przynajmniej dla mnie) o Breli napisał grek w temacie: "Pozdrowienia z Breli".
Polecam i Pozdrawiam
mońcia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mońcia » 10.02.2008 10:05

coś w tym musi być, że kobiety na pierwszy raz wybierają Brelę :lol: Dużo cztalam o tej miejscowości - 90% informacji pozyskanych z tego forum. Urzekło mnie dwa w jednym - i morze i góry i wiem, że tak jest też w innych miejscowosciach na Riwierze Makarskiej, ale wielkość miejscowości i różne obejrzane fotki zrobiły swoje. Mam nadzieję, że nie pożałujemy
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 10.02.2008 11:44

Dziewczyny , o co Wam chodzi z tym pierwszym razem , bo się pogubilem ??? :D :D :D
mońcia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mońcia » 10.02.2008 14:18

Torac napisał(a):Dziewczyny , o co Wam chodzi z tym pierwszym razem , bo się pogubilem ??? :D :D :D

hmmm - no kiedyś w końcu musi być "ten pierwszy raz" :D pierwszy raz w Chorwacji :!: Całe życie pełne jast takich "pierwszych razów/razy" - prof. Miodek się kłania :?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 10.02.2008 16:13

To teraz rowialy się moje wszystkie wątpliwości .
Brela to świetny pomysl. pomimo tego że niektórzy będąc na bardzo krótko w Breli nie są zachwyceni . Ale to z uwagi że Brela jest rozlegla , idealna na spacery z dużą ilością spokojnych miejsc. Nie da się zlapać klimatu będąc np. 2-3 godziny w Breli. Prawie każda kwatera ma dobrą lokalizację w stosunku do morza. Miasteczko jest zadbane a ludzie przemili.
Ja kocham Cro już 11 lat , moja żona od pobytu w Breli rok temu
fryta1981
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fryta1981 » 11.02.2008 00:02

Mnie też urzekły te góry i morze :-) A nawet mojego męża, dla którego mogłyby istnieć tylko góry 8O No i jeszcze te urocze plaże i fajna promenada (będzie gdzie spacerować wieczorkiem). A jak się nam znudzi to zawsze można przejść się do Baska Voda.
W każdym razie na pierwszy raz chyba w sam raz :lol:
Ja też mam nadzieję, że nie będziemy żałować. Ale właściwie nie ma takiej opcji :D
A jak już jesteśmy w temacie to powiedzcie mi bywalcy Breli czy zacieniona plaża to tylko ta w centrum, czy na innych też kawałka drzewa uświadczysz :? Jedziemy z maluszkiem i myślę, że trudno będzie go utrzymać pod parasolem :D
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone