Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela, Baska czy Omis?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bacha84
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bacha84 » 14.03.2007 13:08

Ryszard_K -[ lub ktolokwiek inny :) ] jak masz jakies namiary na kwatere, to chetnie poprosze. Moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl . Z góry dziekuje. Mam nadzieje, ze uda nam sie coś w tym wrześniu zalezc do 40 euro za 4 osoby, bo ceny na tych stronach to koszmar
izula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) izula » 18.03.2007 19:53

Ryszard_K napisał(a):40 za 4 we wrześniu - spokojnie.
ja taką cene miałem w lipcu 2006 143 schodki od morza
na ceny na stronach nie patrz - moga być do 40% wyższe
szukaj "w ciemno" na miejscu
moge ci podać adres

Byłabym wdzięczna, wybieram sie na początku lipca, pierwszy raz i z jednej strony to bję sie jechac w ciemno, ale czytając Was drodzy cromaniacy, chyba jednak zaryzykuję....
łatwiej jednak juz jakiś adres mieć w notatniku...
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
PRIESTPL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) PRIESTPL » 25.03.2007 17:43

Ja też pisałbym się na Brelę w tym roku - coraz bardziej sprzyjam się tamtym okolicom przy wyborze pierwszego wyjazdu ale nie interesuje mnie Makarska bo jak tak czytam to tam tłoczno.

Mój mail:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Będę wdzięczny za namiary na kwaterkę 2 os i 4 os w tamtej mieścinie:)
beti222
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beti222 » 25.03.2007 23:11

Namiary ktore mam na Brele sa juz w tym sezonie ( lipiec sierpien ) zajete :( sama chcialam tam pojechac ale juz za pozno , moze to dobrze ? pojade ( jak cos znajde ) w inne miejsce i juz :D
PRIESTPL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) PRIESTPL » 26.03.2007 09:03

beti222 a może podasz mi swoje namiary na maila bo ja wybieram się na początku września :)
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Brela, Baska czy Omis? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone