napisał(a) Hadler » 30.07.2010 13:25
8a8ka napisał(a):Hadler napisał(a):joasiasok napisał(a):Tym zielonym BMW z naklejką Cro.pl byłam w Villa Visnja ja z rodzinką
Szkoda że się nie spotkaliśmy, ale może w przyszłym roku?
Moja 5 letnia córka ma tak samo: co roku pyta: "kiedy znów pojedziemy do pana Ante?"
Witaj
joasiasok, wiem że to było Twoje auto, sprawdziłem w temacie "kalendarz wyjazdowy"

ale nigdy Ciebie tam nie przyuważyłem

Cóż, może faktycznie w przyszłym roku.
Później jeszcze dojechał do Visnji jeszcze Passat też "oznakowany" ale również nie miałem okazji poznać jego właściciela.
Ja troszke w innej sprawie

relacja super, fotki super
pocieszam Cie, ze i ja jade dopiero za rok

ale powoli czytam , szukam, sprawdzam co i jak bo bede jechala poraz pierwszy
i pytanie mam takie: poniewaz nie chce mi sie robic zakupow, gotowac ani nic zastanawiam sie nad opcja apartamentu z wyzywieniem, znalazlam juz cos i krzykneli sobie 40 euro od osoby za nocleg, sniadanie i obiad
nie mam pojecia ile kosztuje jadanie na miescie zeby moc sobie porownac czy to drogo czy nie drogo
i moje pytanie do Ciebie jest takie: ile mniej wiecej placiles za smaczny obiad od osoby ?
pozdrawiam
Asia
My śniadanka robiliśmy sami, to naprawde nie jest kłopot, sklep tzw osiedlowy mieliśmy pod nosem więc w pieczywo, serki, wedlinki itp zaopatrywaliśmy sie w nim. Obiadokolacje na mieście. Ceny mniej więcej wyglądały tak: najekonomiczniej wychodziła pizza

ok 50Kn, czyli 30zł. . Lasagne ok 40-50Kn, zestaw mięsa grillowanego z frytkami i surówkami to ok 70-100Kn, owoce morza to wydatek rzędu 100Kn/osobę. Generalnie średnio na dwie osoby dorosłe /dzieci jadły nam z talerza

/zostawialiśmy w restauracjach na obiadokolacje 100-150 PLN dziennie. W tym jakas lampka wina i piwka.