napisał(a) tomeq83 » 04.08.2014 10:52
Byłem apartamencie (Scit 54) w tym roku w drugiej połowie lipca . Niestety pogoda nie dopisała :/
Kwota za 4 osoby 90Euro. Właściciel nie miał nic przeciwko i piesek był z nami (bez żadnej dodatkowej opłaty)
Co do samego apartamentu to wygląda jak na zdjęciach i jest całkiem OK. Ja mieszkałem na samej górze po lewej stronie.
W apartamencie była duża kuchnia z dwoma małymi lodówkami, klima, tv, WiFi, kuchenka z dwoma palnikami na gaz i dwoma elektrycznym, dwa osobne pokoje (w jednym były niestety dwa osobne łóżka), w obu pokojach widziałem dostawki. Umeblowanie jak za komuny

, łazienka z prysznicem z kotarą i toaletą, wąski balkon ze stolikiem i krzesłami oraz widokiem na morze.Wszystko działało, klima cicha, dawała radę. Było czysto na co odrazu zona zwróciła uwagę.
Zdecydowałem się na ten apartament bo w tej okolicy w lutym b/r wszystko było już zarezerwowane w interesującym mnie terminie.
Właściciel bardzo sympatyczny na poczet rezerwacji chciał zaliczkę 100Euro. Kontakt poprzez e-mail w języku angielskim. Na miejscu również rozmawialiśmy po angielsku.
Do morza właściciel powiedział aby chodzić w prawo (jakby dookoła), ale i tak chodziliśmy prywatnym zejściem na przeciwko wyjścia z budynku.
Mój samochód stał obok budynku pod gołym niebem i niestety polało się na niego trochę żywicy z sosen (doradzam przykryć czymś auto), sąsiad z apartamentu na półpiętrze miał miejsce w garażu.
Niedaleko apartamentu w odległości około 300m na początku ul. Podrace znajduje się sklepik z przystępnymi cenami w którym zaopatrywałem się w świeży chleb (9kun) i piwo (6,5kun)

Do skałki było około 6 minut, do plaży Punta-Rata ok 10min, a do centrum Breli ok 20min.