Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brel, Šćit, Apartmani Madunić -czy ktoś zna?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Aquarium
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aquarium » 19.06.2009 16:41

Hej, Czy ktoś z Was zna "Apartmani Madunić" w Breli dzielnica Scit? Dzięki za opinie!
Gabolinka
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gabolinka » 19.06.2009 19:16

Ja również jestem zainteresowana tematem, wybieramy się do tych apartamentów na przełomie lipca i sierpnia:):) Jeśli ktoś ma jakieś info na temat gospodarza/apartamentów, to z góry wielkie dzięki:):)
Aquarium
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aquarium » 22.06.2009 21:25

Aquarium napisał(a):Hej, Czy ktoś z Was zna "Apartmani Madunić" w Breli dzielnica Scit? Dzięki za opinie!

może po zdjęciach ktoś skojarzy: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link ?
Potter
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Potter » 27.06.2012 09:37

Odświeżam temat.
Czy ktoś tam był?
tomeq83
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomeq83 » 04.08.2014 10:52

Byłem apartamencie (Scit 54) w tym roku w drugiej połowie lipca . Niestety pogoda nie dopisała :/

Kwota za 4 osoby 90Euro. Właściciel nie miał nic przeciwko i piesek był z nami (bez żadnej dodatkowej opłaty)

Co do samego apartamentu to wygląda jak na zdjęciach i jest całkiem OK. Ja mieszkałem na samej górze po lewej stronie.

W apartamencie była duża kuchnia z dwoma małymi lodówkami, klima, tv, WiFi, kuchenka z dwoma palnikami na gaz i dwoma elektrycznym, dwa osobne pokoje (w jednym były niestety dwa osobne łóżka), w obu pokojach widziałem dostawki. Umeblowanie jak za komuny ;), łazienka z prysznicem z kotarą i toaletą, wąski balkon ze stolikiem i krzesłami oraz widokiem na morze.Wszystko działało, klima cicha, dawała radę. Było czysto na co odrazu zona zwróciła uwagę.

Zdecydowałem się na ten apartament bo w tej okolicy w lutym b/r wszystko było już zarezerwowane w interesującym mnie terminie.

Właściciel bardzo sympatyczny na poczet rezerwacji chciał zaliczkę 100Euro. Kontakt poprzez e-mail w języku angielskim. Na miejscu również rozmawialiśmy po angielsku.

Do morza właściciel powiedział aby chodzić w prawo (jakby dookoła), ale i tak chodziliśmy prywatnym zejściem na przeciwko wyjścia z budynku.

Mój samochód stał obok budynku pod gołym niebem i niestety polało się na niego trochę żywicy z sosen (doradzam przykryć czymś auto), sąsiad z apartamentu na półpiętrze miał miejsce w garażu.

Niedaleko apartamentu w odległości około 300m na początku ul. Podrace znajduje się sklepik z przystępnymi cenami w którym zaopatrywałem się w świeży chleb (9kun) i piwo (6,5kun) :)

Do skałki było około 6 minut, do plaży Punta-Rata ok 10min, a do centrum Breli ok 20min.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone