Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BASKA VODA - HOLET, DOMKI "URANIA"

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zosia2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosia2005 » 01.04.2008 19:47

CZY MOŻE KTOŚ BYŁ W BASKA VODA W DOMKACH "URANIA"? :?: :?: MAM OERTĘ WYPOCZYNKU I NIE WIEM CZY CENA I OPIS WSPANIAŁOŚCI JEST ADEKWATNY.JAKIE TAM SERWUJA POSIŁKI? SMACZNE? POMÓŻCIE MI WYBRAĆ. A MOŻE BRELA WILLA MATE?
8)
Joola
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joola » 03.04.2008 11:31

Hej :)
Byłam w tych domkach w 2002 r, ale bez wyżywienia, więc na temat jedzenia nie mogę nic powiedzieć.
Natomiast z samego domku byłam bardzo zadowolona, ładnie urządzone, dobrze wyposażone, w spokojnym miejscu. Polecam!
Do morza blisko, ale trzeba schodzić po schodach.
Sama Baska Voda bardzo ładna - świetne miejsce na wakacje :)
Pozdrawiam
Jola
M 52
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) M 52 » 03.04.2008 19:42

A własnie: gdzie szukać ofert w tej miejscowości?
zosia2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosia2005 » 03.04.2008 22:54

Joola napisał(a):Hej :)
Byłam w tych domkach w 2002 r, ale bez wyżywienia, więc na temat jedzenia nie mogę nic powiedzieć.
Natomiast z samego domku byłam bardzo zadowolona, ładnie urządzone, dobrze wyposażone, w spokojnym miejscu. Polecam!
Do morza blisko, ale trzeba schodzić po schodach.
Sama Baska Voda bardzo ładna - świetne miejsce na wakacje :)
Pozdrawiam
Jola

Dzięki Kiedy byłaś w jakim okresie? ja planuję koniec czerwca? Trochę mnie zastanowiłaś bo zdjęcia w necie pokazuja że na plaży jest troche tłoczno, mam nadzieje że w czerwcu jest tak jak mówisz. Masz może jakieśc wiadomości o sąsiedniej Breli? Jak tam jest? Tam jest chyba więcej schodów do plaży?
Pozdrawiam
Joola
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joola » 04.04.2008 18:54

Ja byłam na początku czerwca i to było w zasadzie przed sezonem. Pod koniec czerwca z pewnością będzie już więcej ludzi.
A Brela z tego co słyszałam jest bardzo urocza.
Niestety, czego bardzo żałuję, jakoś nie udało mi się tam wybrać, choć było tak blisko :(
Joola
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joola » 04.04.2008 19:00

Właśnie przed chwilą trafiłam na przepiękne zdjęcia z Breli:
forum/viewtopic.php?t=18651&highlight=
zosia2005
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) zosia2005 » 05.04.2008 20:59

już wcześniej natrafiłam na te zdjecia. Są SUPER! Dzięki za przypomnienie.
Pozdrawiam :D

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone