Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baska apartamenty dla 6 osób

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mastal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mastal » 03.05.2008 00:42

Jadę ze znajomymi do bibione na 7 dni a poźniej na wyspe krk do baśkiej w terminie 5 lipca, jedziemy w 6 osób . jak ktos byl to prosze mi podac jakies apartamenty blisko morza albo jakąś faja stronkę z kwaterami w tej miejscowości. (baśka)
Z góry dziękuje!!!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.05.2008 07:32

mastal napisał(a):.... blisko morza albo jakąś faja stronkę z kwaterami w tej miejscowości. (baśka)....

Jakbyś lekturę forum rozpoczął od FAQ to byś znalazł wiele stronek z namiarami na lokale :wink:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 03.05.2008 08:23

mastal... weźcie z sobą tabletki uspokajające. Będą przydatne jak porównacie wodę Biblione-Baska. Moim rada: Biblione 1 dzień, reszta Baśka. :wink:
mastal
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mastal » 03.05.2008 18:56

dzięki Piotrek wszedłem na FAQ i znalazłem twój post o zakwaterowania napewno coś wybiorę, A co do Bibione to wiem ze morze jest nie do porównania z baska
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 03.05.2008 19:11

Bibione/riccione bym sobie darowal. Wenecję można w jeden dzien zaliczyć....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.05.2008 19:18

mastal napisał(a):....A co do Bibione to wiem ze morze jest nie do porównania z baska

Nie tylko morze - całe Bibione, Lignano, Porto Santa Margarita itd. aż do Rimini to jedna wielka plastikowa tandeta :wink:
Dobrze, że choć w pobliżu jest Wenecja, Padwa, Werona i kilka innych fajnych miejsc w głąb kontynentu bo inaczej nie byłoby co tam robić :papa:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone