Witam, na podróże z dzieckiem polecałbym miejscowość
Baśka Voda
Jest to bardzo fajne i przytulne miejsce dla osób podróżujących z dzieckiem poniżej 6-7 lat. Polecałbym wybieranie się tam grupą. Ja i moja rodzina 2 lata temu wybraliśmy się tam 3 rodzinami po 4 osoby. Ze znalezieniem apartamentu nie było problemu. Polecam serdecznie pana znajdującego się prawie na samej górze ( więcej informacji na GG: 10570018) jest to pan z Niemczech, pracuje i pochodzi z Niemiec ale na lato przyjeżdża do "Baśki" z ojcem. Apartament jest oddalony od morza o zaledwie 50 m ( z balkonu widać morze). W apartamentach jest bardzo czysto, zadbanie. Apartamenty są w bardzo symbolicznych cenach (jak dla mnie) jest to zaledwie 950 euro na 12 osób, w naszym przypadku wzięliśmy to na 3 rodziny i wyszło jakieś 317 euro na rodzinę (sam nocleg) na 2 tygodnie. Bardzo dużo rzeczy pakowanych takich jak sery, masło (jest tam bardzo drogie jakieś 15 kuna za kostkę), kiełbaski, pasztety itp. kto co lubi na śniadania. Polecam bardzo serdecznie aby wziąć lodówkę samochodową (bardzo się przydaje). Na obiady wychodziliśmy do restauracji "Karlo" ale po pewnym czasie stwierdziliśmy że bliższa i lepsza jest restauracja "Bracera". Nie żałując sobie niczego zapłaciliśmy za całe wakacje łącznie z paliwem, winietami itp 6 tyś. ZŁ !
Polecam serdecznie to miejsce i o więcej pytań proszę o zgłaszanie się na GG: 10570018.
Pozdrawiam.
//edit
Polecam tamto miejsce ponieważ nie ma tam żadnych ruchliwych ulic, dzieci mogą się spokojnie bawić, jest wszystko na miejscu od lodziarnie po restauracje oddalone od apartamentu o 100 m.
http://imageshack.us/g/189/1003188v.jpg/
Album zdjęć.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)