A jak wygląda BiH w iGo ?
Tak patrzyłem to Automapa jakoś do bani liczy optymalną trasę.
Jak zmieniłem że przez Lenart, Ptuj objazdem to mi wcześniej zmienia trasę na nieautostradową.
Co ma lepszą bazę fotoradarów ? Igo czy Automapa ?
.png)
Raschey napisał(a):Tak patrzyłem to Automapa jakoś do bani liczy optymalną trasę.
Jak zmieniłem że przez Lenart, Ptuj objazdem to mi wcześniej zmienia trasę na nieautostradową.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Haweł napisał(a):...uzywam TA z uwagi na asystenta pasa ruchu...
.png)
mystaloba napisał(a):Haweł napisał(a):...uzywam TA z uwagi na asystenta pasa ruchu...
Czyli rozumiem, że jeżeli będę jechał na mapach lokalnych dostawców to nie będę mieć asystenta pasa ruchu ?
Z jakiego lokalnego dostawcy korzystasz w Austrii ? Pytam się Ciebie bo nie mogłem nic znaleźć do Austrii tylko z TA. Wygląda to u mnie tak <lokalni dostawcy : Polska-Emapa, Czechy, Słowacja-Ceda, Węgry-TM[czyli Emapa] Austria-TA, Słowenia-Monolit no i Chorwacja-Navigo>. Oczywiście taka konfiguracja chodzi płynnie ale czy nie lepiej będzie skorzystać z mapy TA dla wszystkich w/w wymienionych krajów oprócz Chorwacji [tutaj lokalny dostawca] ? A może lepszym rozwiązaniem będzie jak Polske dam do TA a resztę krajów jako lokalni dostawcy ? Szczerze to już sam nie wiem co jest lepsze, tyle tego jest, że człowiek sam nie wie czego chce.
I jeszcze jedno pytanie. Waszym zdaniem lepszą mapką na Polskę jest TA czy Emapa ? Zauważyłem, że w EM są wszystkie wioski, wioseczki, kolonie, natomiast w TA nie jest to tak bardzo wyraźnie pokazane. Jedynie są pokazane małe kropeczki, zaś w Emapa są kształty tych miejscowości tak jak to w AM. Wiem, że jest to szukaniem igły w stogu siana ale jednak jak ktoś chce być dokładnym to jest nim do końca.