Pozdrawiam
.png)
.png)
kozak napisał(a):CROcs napisał(a):Witam wszystkich!
Czy macie jakieś doświadczenia z Automapą 6.8.1.? Słyszałem, że ta wersja to kiszka i lepiej jeździć na 6.8.0. Macie jakieś doświadczenia w tej materii?
Pozdr
... a gdzie słyszałeś, że to kiszka. Jedyne co mogę potwierdzic to totalna niekompetencja supportu tego programu.
.png)
.png)
Pepe12345 napisał(a): Dobra navi pokazuje klasę i pazur gdy trzeba pośmigać po dużej aglomeracji z mnóstwem zakazów, uliczek jednokierunkowych etc.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
sezamek1 napisał(a):Witam
Ja także podróżowałem w te wakacje do Chorwacji z AutoMapą. Prowadziła mnie dobrze, lecz równo co godzinę uruchamiała się kalkulacja trasy tj. to okno gdzie po wyborze startu i końca podróży określa się wybór trasy (szybka, optymalna itd.) oraz gdzie jest wybór (drogi płatne, promy itd.) Irytujące było to, że ta cholerna kalkulacja trasy uruchamiała się zawsze przed ważnym węzłem.
Czy może wiecie jak wyłączyć tą kalkulacje trasy? Zeby nie robila mi tego co godzinę? Na trasie wyspa Krk - Bratysłwa kalkulacja uruchomiła mi się 9 (słownie dziewięć) razy. W ustawieniach nie mogę znaleźć sposobu na wyłączenie tego cholerstwa.
Z góry dziękuję za rady.
.png)
sezamek1 napisał(a):Witam
Ja także podróżowałem w te wakacje do Chorwacji z AutoMapą. Prowadziła mnie dobrze, lecz równo co godzinę uruchamiała się kalkulacja trasy tj. to okno gdzie po wyborze startu i końca podróży określa się wybór trasy (szybka, optymalna itd.) oraz gdzie jest wybór (drogi płatne, promy itd.) Irytujące było to, że ta cholerna kalkulacja trasy uruchamiała się zawsze przed ważnym węzłem.
Czy może wiecie jak wyłączyć tą kalkulacje trasy? Zeby nie robila mi tego co godzinę? Na trasie wyspa Krk - Bratysłwa kalkulacja uruchomiła mi się 9 (słownie dziewięć) razy. W ustawieniach nie mogę znaleźć sposobu na wyłączenie tego cholerstwa.
Z góry dziękuję za rady.
.png)
.png)