Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartmani Mila

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.06.2012 11:03

Aneta.K napisał(a):Jędrula :) nikt z Nas nie obiecuje Ci że znajdzie za 5 min i za 30E ale znajdziesz napewno to jeszcze nie taki wysoki sezon a Makarska jest duża...

Sami go znajdą :wink: w necie ceny często zawyżone. Na miejscu będziesz widział za co dokładnie płacisz i się jeszcze potargujesz :twisted:
Dom nie przy samej ulicy, bez dzwonu o 6.00 rano, bez śmietnika pod oknem, z widokiem na morze spokojnie do osiągnięcia :wink:
Zawsze słuchaj koleżanki Anety :oczko_usmiech:
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 16.06.2012 11:07

pasażer napisał(a):
Aneta.K napisał(a):Jędrula :) nikt z Nas nie obiecuje Ci że znajdzie za 5 min i za 30E ale znajdziesz napewno to jeszcze nie taki wysoki sezon a Makarska jest duża...

Sami go znajdą :wink: w necie ceny często zawyżone. Na miejscu będziesz widział za co dokładnie płacisz i się jeszcze potargujesz :twisted:
Dom nie przy samej ulicy, bez dzwonu o 6.00 rano, bez śmietnika pod oknem, z widokiem na morze spokojnie do osiągnięcia :wink:
Zawsze słuchaj koleżanki Anety :oczko_usmiech:

Spoko , rozumiem :)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.06.2012 11:19

Jędrula napisał(a):Rozumiem , uspokoiliście mnie . Choć te ceny jak patrzę w sieci nie są takie uspokajające . Kurcze nie mogę przeznaczyć więcej niż 60 euro za dobę a jest nas czworo , niestety żona :) , i dwóch chłopaków 4 i 9 lat .

Bądź rano na rivierze, nie masz wówczas ciśnienia. Wieczorem już wiedzą, że późno i nie chce Ci się szukać i z ceny nie zjadą.
Żona czeka z dziećmi na plaży. Idziesz sam i nikt nie widzi zmęczonych oczu dzieci i często miny żony, która wyraża "bierzemy, bo padam i chcę się już wypakować, prysznic wziąć...". Pokazujesz, że Ci się nie spieszy i chętnie zapukasz do każdego domu... Litr żubrówki w tylnej kieszeni również nie zaszkodzi :wink:
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 16.06.2012 11:23

pasażer napisał(a):
Jędrula napisał(a):Rozumiem , uspokoiliście mnie . Choć te ceny jak patrzę w sieci nie są takie uspokajające . Kurcze nie mogę przeznaczyć więcej niż 60 euro za dobę a jest nas czworo , niestety żona :) , i dwóch chłopaków 4 i 9 lat .

Bądź rano na rivierze, nie masz wówczas ciśnienia. Wieczorem już wiedzą, że późno i nie chce Ci się szukać i z ceny nie zjadą.
Żona czeka z dziećmi na plaży. Idziesz sam i nikt nie widzi zmęczonych oczu dzieci i często miny żony, która wyraża "bierzemy, bo padam i chcę się już wypakować, prysznic wziąć...". Pokazujesz, że Ci się nie spieszy i chętnie zapukasz do każdego domu... Litr żubrówki w tylnej kieszeni również nie zaszkodzi :wink:

No i już :wink: :lol: aaaaaa i jeszcze zastanów się czy musisz aby napewno brać żonę ? :wink: :lol:
Ostatnio edytowano 16.06.2012 11:30 przez Aneta.K, łącznie edytowano 2 razy
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 16.06.2012 11:23

Żubrówka ? A po co ?
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 16.06.2012 11:30

Aneta.K napisał(a):
pasażer napisał(a):

No i już :wink: :lol: aaaaaa i jeszcze zastanów się czy musisz aby napewno brać żonę ? :wink: :lol:

Muszę , muszę :)
pasażer
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 16.06.2012 11:51

Aneta.K napisał(a):No i już :wink: :lol: aaaaaa i jeszcze zastanów się czy musisz aby napewno brać żonę ? :wink: :lol:

Tak, bez można ograniczyć koszty :wink:

Jędrula napisał(a):Żubrówka ? A po co ?

na ból głowy :roll:

:arrow: CiĄĆ !!! :idea:
Jędrula
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jędrula » 16.06.2012 12:05

AAAAAAAAAA , żubrówkaaaaaaa ! Rozumiem .
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartmani Mila - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone